Anonim

Buu Saga: Vegeta offrar sig själv i ett försök att besegra Majin Buu - Dragon Ball Z

Jag har ett vagt minne av en gammal (kanske 70- eller 80-talet, det är väldigt gammal) mecha-anime-TV-show eller -film som involverade bevingade utomjordingar och särskilt en scen där huvudkillen är med en främmande tjej i ett fält av blommor och när vinden blåser blommorna byter färg. Det fanns också en del kampsportkamp.

Jag besökte det faktiskt för flera år sedan eftersom jag minns scenen med blommorna. Showen heter Tosho Daimos, eller "Star Birds" på den engelska lokaliseringen.

Det är jordens mest desperata timme. Det är en tid för hjältar. Och det är den ultimata striden för frihet i denna raketdrivna animerade spektakulära!

Starbirds har invaderat planeten Jorden. Det verkar som om vårt enda hopp ligger hos Kelly - en vågad ung sjöstjärna som styr en oförstörbar cyborgrobot.Men vänta! En växande styrka av Starbird-rebeller kämpar för att störta deras kung Obans förtryckande styre. Och tillsammans med Kelly förenar de sina krafter för att befria galaxen från kung Obans förrädiska tyglar så att Starbirds och jordens folk en dag kan vara fria.

Jag har inte sett hela TV-serien, som är 44 avsnitt, men jag har sett en redigerad version av TV-serien som släpptes som en film på VHS som kallas på engelska. Jag är inte säker på om detta är samma sak som vad Anime News Network listar som "Tosho Daimos-filmen".

Scenen med blommorna inträffar i filmen cirka 30 minuter i:

Kronbladen är rosa på toppen och gula under, som ungen påpekade.

"Kelly" och "Erica" ​​i ett fält av blommor.