Anonim

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution III - 19 april 2011, Wi-Fi Random Battles # 02

Så Kisame träffade först Obito (Tobi) när han presenterade sig som killen som kontrollerar Mizukage. Sedan berättar han för Kisame om sin Eye of the Moon Plan (Tsuki no Me) och rekryterar honom till Akatsuki. Så det är som 4 personer som visste Tobis sanna identitet som 'Madara' (senare Obito, men de visste inte det): Konan, Nagato, Itachi, Kisame.

Men om Kisame också kände honom som ledare för Akatsuki, varför blev han då förvånad när Tobi visade sitt ansikte för honom andra gången, efter att Itachi dog? Jag trodde att han redan visste att Tobi mas Madara eftersom han var den som rekryterade honom. Det var vettigt för honom att fortsätta med Akatsuki efter att Nagato dog, eftersom Kisame inte riktigt brydde sig om vem ledaren var, så länge Kisame fick jobbet gjort, men det enda som stör mig är: varför blev han förvånad när Tobi visade sitt ansikte för Kisame andra gången? Han borde redan ha vetat att det var Madara / Obito. Är det här ett plothål?

3
  • Välkommen till Anime och Manga! Har du något emot att lägga till vilket episodnummer eller mangakapitel dessa instanser inträffade i?
  • Åh ja jag minns avsnittet du pratade om! när Kisame fångades av Might guy tror jag
  • Som @Wondercricket sa, är det nödvändigt att lägga till referenser till sådana frågor, så att alla andra kan följa upp. I det här fallet känner jag till avsnitt 251 men nästa gång.

I Kapitel 507, första gången Kisame träffade Obito, kallade han sig Uchiha Madara och enligt vad vi kan se, han hade ingen mask på sig och till skillnad från den riktiga Obito har han långt, taggigt hår som Madara. Från detta kan man säga att Obito var förklädd till Madara när han avslöjade sig för Kisame. Kom dock ihåg att Obito redan under denna tid kallade sig 'Madara'. Med långt hår som de, med dessa ögon och det faktum att få människor någonsin har sett Madaras ansikte, kunde han lätt passera som en ens med ärren i ansiktet.

I Kapitel 404Efter Itachis död och när Obito äntligen tog bort masken för att avslöja sig för Kisame blev Kisame förvånad. Varför? För "Madara" som Kisame kände hade ingen mask på sig eller kallade sig själv 'Tobi'. När Tobi "gick med" i Akatsuki, meddelade han sig inte som "Madara" utan som Tobi, som Kisame var förtjust i. Efter att Tobi förmodligen dog, påpekade Kisame att han var ledsen att höra hans död, särskilt eftersom han (Tobi) tänker upp organisationens stämning.

Avslutningsvis kan vi säga att första gången de träffades avslöjade Obito sig för Kisame (ärr i ansiktet och allt) men under namnet 'Madara'. Andra gången de träffades var det som 'Tobi' och med en mask så Kisame visste inte vem som var mannen under masken. När Tobi avslöjade sig, Kisame blev förvånad eftersom han inte förväntade sig att det var 'Madara'. 'Madara' sa inte till honom att han skulle vara förklädd till Tobi medan han var i Akatsuki, därav överraskningen. Det kunde inte ha varit att han blev förvånad över ärren eftersom han genast kände igen honom och han inte kommenterade dem heller så vi kan anta att han redan har sett hans ärrade ansikte tidigare.

1
  • 1 Exakt vad jag letade efter! Tack så mycket!

Jag tror inte att detta är en plothole, för första gången Kisame träffade "Madara", var det faktiskt Obito förklädd till Madara Uchiha, Även om vi aldrig fick se den faktiska personen som Kisame pratade med, baserat på hur personens hår från Skuggan var, såg det ut precis som Madara Uchihas hår, och vi vet alla att Obitos hår ser väldigt annorlunda ut och inte är taggig lång. (Jag antar att Obito förmodligen använde substitution Jutsu för att likna den riktiga Madara.)

Men andra gången såg han Obitos riktiga ansikte och det förmodligen förvånade honom eftersom han inte förväntade sig dessa ärr.

Det kan ha något att göra med maskerna. Obito använde två typer av masker i serien, växlade upprepade gånger mellan de två. När han först träffar nagato, konan och yahiko, bär han sin "Tobi" -mask. Senare när han infiltrerar i byn, och även när han hjälper itachi att utplåna uchiha, bär han "Madara" -masken. När han träffar kisame för första gången bär han antingen Madara-masken (i vilket fall han avslöjade sitt ansikte senare) eller ingen mask. Hans hår vid den tiden var också annorlunda än när han mötte kisame i akatsuki. Han kan också ha använt zetsus eller smärts förmåga på något sätt för att förbli mystisk. Även när han tidigare träffade kisame nämnde Obito inte akatsuki eller antydde någon koppling till det. Således hade kisame ingen aning om att Tobi var Obito eller som han kände honom, Madara. Och så blev han förvånad över att se honom.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.