Anonim

Google Meet: Nu gratis för alla

I Attack på Titan säsong 3 del 2, frågar Erwin Levi om han kan se dem. Han hänvisar till folket som dog, och Mike var i den bilden.

Men när han dog var han omgiven av minst tre eller fyra titaner. Och eftersom detta var vilddjurets Titan, sa han förmodligen till dem att äta hela honom för att inte lämna några bevis.

Jag tror inte att folk letade efter honom.

Hur visste scouterna att han dog?

Eftersom Mike Zacharias skickade Thomas till Erwin när han kände att Titans närmade sig. För att citera:

Mike luktar närmar sig Titans och skickar Thomas för att informera Erwin och börjar mobilisera sin grupp för att avgå. När han ser Nanaba besviken över möjligheten att Wall Rose bryts, beordrar Mike henne att inte ge upp hoppet och påminner henne om att mänskligheten bara kan besegras när viljan att slåss är förlorad.

Efter att Erwin informerades och det faktum att Mike Zacharias aldrig kom tillbaka, Jag tror att det är säkert att anta att han antogs död av sina kamrater, även om de inte kunde bevittna honom ätit. Jag säger detta för att han skulle samlas om med de som flydde men eftersom han aldrig kom tillbaka, skulle det vara naturligt att anta att han är död.

Verklig världsmilitär har något som kallas PKIA eller Presumed Killed in Action.

Denna term används när personal förloras i strid, ursprungligen listad MIA, men efter att de inte hittats, senare antas ha inte överlevt.

1
  • Tack, det här rensade verkligen upp det för mig. Bra svar.