Anonim

KRONISK LAG DISS JAHVILLANI kan han försvara sig själv / lagchef gå hårt för titeln AT fulladdad

Jag är inte säker på om den här frågan är meningsfull eller inte, men vad är symboliken eller meningen bakom logotyperna eller symbolerna som är förknippade med murarna av Maria, Rose & Sina?

Antar de att de representerar den nuvarande kungen eller är de någon form av erkännande av några tidigare kungar och drottningar i AOT under de senaste 100 åren? Vad menar logotyperna? Vem är i dem? Om det inte är en person, antar det då att representera eller visa hur människor har lyckats överleva från titaner på 100 år?

Jag har inte sett anime på ett tag så om den avslöjades eller inte (jag är inte säker) men jag är ganska säker på att de inte tog itu med det. Vet någon?

6
  • Jag vet inte mycket om Shingeki no Kyojin men kan de vara katolska helgon? Jag är ganska säker på att Maria och Rose är namn på helgon, och jag tyckte att den här länken talade om en Saint Sina, kan vara att väggarna byggdes av katoliker och de namngav dem efter välkända heliga
  • Jag antar att det är Maria, Rose och Sina.
  • @ - Jag förstår inte. Människor är de?
  • @ lol, jag är bara en smartass. Jag är ganska säker på att det är vem ikonerna representerar, men historien har inte avslöjat vem de är. (Så varför är det inte ett svar.)
  • Jag tror att min mamma sa till mig att det betydde: "Maria, rosen utan spjut" ... "Sine" betyder "utan" på latin men idk.

Fram till kapitel 69 har det ännu inte nämnts vem Maria, Rose och Sina är i universum. Det har inte heller funnits någon förklaring från författaren till vem de förment representerar. Även om jag har hittat denna intressanta tolkning av vad de kan betyda med kcwhitmore och att få passa och stanna kvar skrivet på snkkonspirationsteorier tumblersida. Du kan läsa den här eller nedan.

Först och främst har vi Wall Sina. Civilisationens hjärtland, interiören är en idyllisk plats, nästan utopisk i sin lycka. Detta överensstämmer med namnet Sina vilket faktiskt betyder välsignat. Läsaren / tittaren fick en inblick i denna välsignade värld när de visade Pixis interaktioner med regeringstjänstemannen. Det fanns vin och mat i överflöd; vackra rum, byggnader och omgivningar. Detta står i direkt kontrast till den yttersta väggen: Maria.

Till och med före attacken skröt det inre av Wall Maria inget av den överdådiga inredningen i Sina. Detta land var utkanten av mänskligt område med en knapp mängd mat och andra naturresurser. Denna interiurs natur återspeglas i väggens namn; Maria betyder bitter . Det finns en bestämd bitterhet i livsstil inom Wall Maria. Eren, Mikasa och Armin växte inte upp i ett välsignat land.

Utöver det rivdes Wall Maria av den kolossala Titan och den pansrade Titan steg upp genom gapet för att bryta inträdet i inredningen som helhet. Detta gav titanerna inträde i det inre av Maria och tvingade människorna tillbaka; bestämt att lossa sin kontroll i det landet. Detta återspeglar den andra definitionen av Maria, som är revellion .

Äntligen har vi Wall Rose. Rose är en symbol för oskuld, ungdom och kärlek. Det är också symbolens symbol för många stora gudinnor, inklusive Afrodite. Denna kärlek och ungdom och oskuld syns i Erens lycksaliga okunnighet när han förklarar att motattacket har börjat. I fem år bodde de i en preliminär fred efter Wall Marias fall. Men denna oskuld splittrades av utseendet på den kolossala Titan en gång till.

Dualiteten i en rosens natur bör också beaktas när man tänker på väggens namn. Rose s även om skönhetssymboler också är farliga på grund av deras taggar. Väggarna som helhet fungerar i samma avseende. De skyddar folket, men håller dem också burade. Det finns en hårdhet mot dem trots den fristad de ger.

Sammantaget är väggarna, särskilt som Wallists betraktar, tre gudinnor. Dessa gudinnor visar världens sanningar: det finns bitterhet (Maria) och välsignelse (Sina) en hård dualitet (Rose) i det svartvita samhället som är åtskilda av murarna.

3
  • 3 Sa de något om vilket språk som resulterar i översättningen av Sina och Maria?
  • De sa inte, så jag tittade lite. Det finns en webbplats ('sheknows.com') som hävdar att 'Sina' är latin för 'välsignad'. Det finns inget som faktiskt verifierar detta, och en Google Translate-kontroll visade att Sina faktiskt är latin för "Kina". Det finns inga andra definitiva namnbeteckningar jag kan hitta någon annanstans, det är allt som användaren har skickat in. [fortsatt]
  • Dessutom har den ursprungliga betydelsen av 'Maria' som spårar tillbaka till antika Grekland och Israel gått förlorad. Det finns flera teorier om namnet som sträcker sig från "bitterhetens hav" och "upproriskhet" till antagande att det ursprungligen är forntida egyptiskt, härledt från "Myr" som betyder "älskad". Så det finns inget klart, definitivt svar på vad dessa två namn egentligen betyder.

Stora spoilers, läs på egen risk.

Det finns en teori av yshabash på Reddit som verkar vara mindre och mindre av en teori eftersom mer information beaktas. I slutet av säsong 2 av anime mot Attack on Titan finns det en scen i slutkrediterna. Här är två bilder med scenen, endast separerade eftersom kameran panorerar ner från topp till botten men båda är samma scen.

Första delen av scenens funktioner

vad som verkar vara en kunglig medlem, men sannolikt en kung baserat på hans garderob, och 6 medlemmar av vad som verkar vara en ädel klass strikt baserat på inställningen och deras kläder.

Och den andra delen av scenen, som kameran pannar ner, har

ett mer grymt perspektiv där tre barn (också troligen kungligheter eller adelsmän) och flickor kanske äter någons kropp medan de gråter.

Teorin är alltså av yshabash

dessa tre barn är de ikoniska kvinnorna som presenteras på topparna av Wall Maria, Rose och Sina.

Om vi ​​skulle undersöka denna teori närmare är det första jag skulle börja

väggarna själva. För de äldste inom murarna är dessa väggar en stor källa till stolthet och vi får senare reda på att de hyser titaner inom själva murarna. Så väggarna är troligen resultatet av att titaner instruerats att skapa dem, och inte bara biprodukten av mänskligt arbete.

Nu när vi har etablerat troligt ursprung, låt oss överväga ikonerna på var och en av väggarna som finns här på Attack on Titan wiki.

Om du inte känner för att rulla är det här en skärmdump av tillämpliga väggkammar från Maria, Rose och Sina.

Fram till denna punkt har det varit noll observationer i manga och anime av

tre kungliga kvinnor, eller till och med tre kungliga tjejer, förutom i den tidigare scenen i avslutningskrediterna för säsong 2. Och alla tre tjejerna i den avslutande kreditscenen ser ut att vara av kunglig eller ädel härkomst.

Jag ser det inte troligt att

dessa tjejer i slutpoängen byggde dessa väggar men jag tycker det är troligt att äldnerna respekterade dem tillräckligt för att placera sina ansikten på topparna på varje vägg.

Så frågan är då varför?

Återgå till slutpoängscenen, låt oss undersöka skelettet på kroppen som flickorna äter. Det är inte riktigt mänskligt, men inte heller titan heller. Skallen tar en väldigt konstig struktur bakåt och revbenen är inte heller rätt. Bålen verkar vara längre än den borde vara om den var en människa men den lyckas ändå behålla ett mänskligt utseende. Så vad är det?

Tja, när jag ser tillbaka på representationen i Volym 21, kapitel 86, sid 160-162 av

Ymir Fritz, den första titan, vi görs medvetna om att hon inte ursprungligen var en titan, hon var ursprungligen en människa.

Och när hon visas i henne

titanform, hon ser chockerande mänsklig ut som du kan se på samma sida.

Vilket skulle då göra henne till en

hybrid av slag, delmänniska, partitan.

Så om vi överväger det

den ursprungliga titanen var faktiskt halvmänsklig, då kan vi sedan öppna upp denna möjlighet att om hon var halvmänsklig skulle hon sannolikt kunna få barn med en människa och därmed etablera Eldian-släkten genom förökning med människor.

Och i den här scenen, även om det inte är ett definitivt bevis

vi märker att alla är ledsna, och medan fadern och barnen är närvarande i denna scen så är inte mamman det. Återigen öppnar möjligheten för denna idé att barnen faktiskt äter sin mamma, som baserad på skelettstrukturen inte är exakt mänsklig och sannolikt Ymir Fritz.

Observera antalet personer i bakgrunden

exakt sex.

Och antalet personer i förgrunden är

exakt tre.

Att göra det totala antalet personer utanför centrumets fokuspunkt,

nio.

Det skulle inte vara en sträcka att säga det

barnen till Ymir Fritz åt sin mor, och de av ädla släkter (kanske släktingar) åt också Ymir Fritz. Och det här kunde våra 9 titanmakter ärvdes efter Ymir Fritz död.

I det minsta bör vi överväga det

barnen i slutpoängscenen är sannolikt ansikten vi ser på vapenens vapen och kan eventuellt vara Ymir Fritz barn.

1
  • FYI, detta har avslöjats vara korrekt i kapitel 122 i mangan.

Som vi vet är väggarna fyllda med Titans, slutkrediterna för den kvinnliga Titan-bågen bekräftar detta. Vi vet också att koordinatförmågan, som har överlämnats genom generationer i familjen Riess, ger ägaren möjlighet att kontrollera både människor och titaner i olika grad. Med tanke på dessa fakta antar jag att de tre gudinnorna i själva verket var tre mänskliga kvinnor, som i respekt för kungarikets intressen (vi vet också från samma slutkrediter att koordinaten är föremål för ett krig mellan två motsatta riken) , använde koordinaten för att tvinga ett stort antal av deras ämnen att bli kolossala klassitaner, stå i formation och sedan samtidigt åberopa deras härdningsförmåga att både bilda sig och fånga sig inom murarna. De resulterande väggarna namngavs sedan enligt den person som orkestrerade varje specifik iteration, och genom tidens gång, korta minnen av mänskligheten och uppenbara manipulationer av kollektivt minne genom koordinatförmågan, föddes gudinnorna

Det är vad jag tycker ändå, jag ser fram emot att ta reda på vad författarna kom på

Som nämnts i det första kapitlet byggde de (mänskligheten) dessa murar under ett sekel och har bott i dem under den tiden. Vid denna punkt i serien har det inte kommit någon förklaring om väggens symboler (såvitt jag vet). Vi kan bara spekulera, men kom ihåg att väggarna är gammal och folket som avbildas i deras emblem har möjligen samma forntid.