Anonim

✅ TOPP 10 PERFUM FÖR KVINNOR | Bröllopsparfymer | Prettify By Surbhi

Jag kom precis till den del där Luffy kom till Amazon Lily.

Jag började undra, hur multiplicerar kvinnorna i Amazon Lily eftersom det inte finns några män?
Det fanns barn, så de måste ha någon metod.

Du kanske kan förklara?

0

Amazonerna (kvinnor som kunde slåss som män) är krigare ras från grekisk mytologi.

I ett stycke avbildas Amazonerna som de är i myten så de måste följa samma metoder för att reproducera.

Här är några av de accepterade sätten att reproducera dem.

  • Amazoner träffade män från närliggande samhällen och valde lämpliga partners, skulle ta dem in i skogens mörker och para ihop med dem. Om de födde en man, sägs de döda, blinda eller förstöra barnet. Om de höll dem vid liv skulle de sedan använda dem när de växte till unga män (om de var lämpliga) som en leverans av manligt utsäde. De tog också män till fångar i strid. Efter att ha valt de stiligaste använde de dem sedan för deras sexuella nöje och skulle antingen döda dem eller använda dem som slavar när deras användbarhet hade utökats.

  • Amazoner reproducerar genom att gå in i en närliggande by och förföra män en natt med några månaders mellanrum. Om de hade manliga barn skulle de skicka dem nedströms till männen och hålla kvinnorna.

Hoppas det här hjälper.

5
  • Tänkte du göra detta inlägg community wiki? Vi använder vanligtvis inte CW så mycket om det inte finns någon speciell anledning att göra det, och jag kan inte se någon anledning i det här fallet.
  • det var av misstag, jag försökte fixa det senare men det gjorde du redan. Så tack!
  • Om du ska kopiera innehåll från en annan källa, SNÄLLA DU citerar den källan i ditt svar.
  • min dåliga, från nästa gång lägger jag till källan också. Tack!!
  • Varifrån kom denna information?

Några av invånarna lämnar Amazon Lily och ibland kommer de tillbaka gravid.

De tog inte med sin man, för det är förbjudet för män att komma in i Amazon Lily, men de håller fortfarande barnet och fostrar dem inuti ön. Men de föder alltid kvinnor. Det finns fortfarande inget svar, men från en fråga om varför alla Kuja-stammar som är födda som kvinna? och från bilden ovan händer det bara mystiskt.

Detta är bara min aning, men det sägs i anime att om någon från Amazon Lily blev kär i en man, måste de lämna ön. Så det kan ha varit så att vissa kvinnor blev kär i män, hade barn och sedan tog de med sig sina döttrar till ön och lämnade sina män. Eller det kan också vara möjligt att många kvinnor adopterades eller fick bo på ön av Kuja Pirates.

Du kan se Nyan-ba stanna kvar på ön trots att hon blev kär i en man och tvingades lämna ön tidigare. Det förklaras också att hon tog Hancock och hennes systrar med sig till ön.

Det här är bara en aning men jag är nöjd med detta. Hoppas att du också håller med.