Anonim

اغنية يا ترى مابي رووووعة لا تفوت حتى ما تتندم Shu kurenai story / bästa önskningar

Sedan början av serien, efter att Sharingan och Byakugan hade avslöjats, verkar Kurenais ögon lite annorlunda än normala ögon och mer som Doujutsu.

Under attacken av Nine-Tailed Fox på Konoha dök hennes far upp för första gången i berättelsen. Han hade också liknande mönster i sina ögon.

Så är det någon form av Doujutsu, har hennes ögon speciella förmågor som Sharingan eller Byakugan, etc.?

1
  • Jag har alltid trott att det fanns det sättet att göra henne unik / underbar: P

Egentligen är de inte ke-ke-genkai. I denna wiki på den senare delen sa att:

Även om hennes ögon är väldigt tydliga är de inte en dōjutsu.

Dōjutsu (瞳 術; engelska TV "Visual Jutsu"; bokstavligen betyder "ögontekniker") är genetiska ninja-förmågor som använder ögonen, vilket ger wielder okulära förmågor. Att vara en biprodukt av specifika kekkei genkai, klassificeras inte dōjutsu som en av de största jutsu-typerna.

2
  • Jag har redigerat min ursprungliga fråga och ersatt kekei genkai med D jutsu. Frågan är dock fortfarande obesvarad. Har hennes öga speciella förmågor som Sharingan eller Byakugan?
  • 3 Egentligen är svaret fortfarande nej. De har ingen speciell förmåga.

Jag gillar att tro att det är en form av doūjutsu som är väldigt mycket svag och jag förstärker bara användarnas genjutsu-färdigheter från 100% till 110%. Kurunai och hennes far är båda mycket skickliga genjutsu-specialister så det skulle vara lite vettigt.

1
  • 1 Denna fråga ställdes och besvarades redan. Att lägga till nya svar på besvarade frågor är inte bra praxis. Ditt uttalande skulle vara bättre som en kommentar.

De är inte relaterade till sharingan på något sätt. De är helt enkelt på grund av deras gener. Som om vi har gröna ögon, bruna ögon och sånt. Det har aldrig funnits någon kanonisk åsikt om det i anime eller manga. Ändå kommer mangan att ta slut och det finns fortfarande ingen antydan till att ha några befogenheter eller någon anknytning till Sharingan.

P.S: Jag har felaktigt lagt upp min syn på en fråga som är märkt duplikat.