Anonim

National Security Alert - Pentagon-evenemanget 9/11

I Bleka, medan Ichigo och gänget som invaderar Hueco Mundo, fortsätter de att skära bort till Rurichiyo Kasumioji och hennes berättelse:

de rädda henne, döda killarna med de ihåliga svärden och rädda överkaptenen.

När hände det verkligen? Hjälpte de henne före eller efter att ha åkt dit?

0

Det är en fyllbåge som inte innehåller kanonmaterial. Anime-skaparna tvingades sätta in den här nya bågen slumpmässigt i mitten av Hueco Mundo-bågen eftersom anime hämtade för snabbt med mangan.

Jag tror dock att det är säkert att säga att det förekommer i det lilla fönstret mellan Ichigos träning och Orihimes kidnappning, eftersom Ichigo använder sina ihåliga abiliter och Orihime inte har kidnappats än.

Denna båge är det som kallas "fyllmedel". Det är, som namnet säger, en båge eller berättelselinje som skapats av animationsteamet för att "fylla" tiden medan man väntar på att mangan ska gå vidare in i berättelsen så att animationsteamet kan fortsätta att producera berättelsen. Det är inte kanon.

För att svara på frågan som du ställde sker bågen, kronologiskt sett, efter Sousuke Aisen-bågen, men före bågen Fullbringer.

Dessutom är "ersättningsbågen", där en förrädisk medlem av forsknings- och utvecklingsgruppen (12) skapar mod-soul-kopior av shinigami, också en fyllningsbåge och är icke-kanonisk.

Jag tror att det inträffar efter Hueco Mundo eftersom Chad får sin andra arms förmåga där och han använder den i arkivbågen när han hjälper till att skydda Rurichiyo.

Detta berättar för mig att det antingen inträffade efter Hueco Mundo-bågen, eller så hände det parallellt med det och var inte kanon.

Jag väljer att tro att det är kanon trots vad andra säger eftersom Rurichiyo och Kenryu är några av mina favoritkaraktärer från Bleach.

1
  • Varför röstades detta ned? Det är en utmärkt poäng. Chad förklarar att han först tar emot sin Brazo Izquierda del Diablo i Hueco Mundo. Eftersom han använder den under säsong 9 måste säsong 9 äga rum efter att ha återvänt från Hueco Mundo.

Det måste hända medan de är i Hueco Mundo eftersom Tchad kan använda del Diablo och Ichigo fortfarande har sin själ. Med tanke på det är det omöjligt för detta att följa Hueco Mundo eftersom Aizen är klar med.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.