Anonim

Drottning Historia slår Levi och han ler bara - Attack on Titan Epic Scenes [Säsong 3 Avsnitt 10]

Förutom att hon var ett jävelbarn, anfördes någon anledning till varför Historias mamma hatade henne och avskedade henne?

Anledningen var att Historia är Rod Reiss barn. Eftersom Historia var hans barn har hon förmågan att få koordinatens förmågor och använda dem till fullo. Detta var anledningen till att militärpolisens första inrikesgrupp var tvungen att mörda Historia och hennes mor för att säkerställa att makten inte skulle falla i händerna på människor som centralregeringen inte kunde kontrollera.

Därför hatade Alma Historia eftersom Historias existens skulle leda till hennes död.

Historia Reiss - Hon bar djup förbittring mot sin dotter, ännu mer innan Kenny skar i halsen, eftersom Historias existens är anledningen till att hon var tvungen att dö.

Ett annat svar är att vissa kvinnor helt enkelt inte kan hantera det och avvisa sitt första barn. Att ha en bebis kan vara stressande, för sinne och kropp, i Almas fall oförmögen att klara det faktum att hon hade gått igenom något så smärtsamt och stressframkallande, faktum är att hon förmodligen bara hade Historia i första hand i hopp om att bli en Reiss, där för att aldrig se sin dotter som något annat än ett verktyg att använda i början spelar också in i detta. Efteråt skickade hon iväg istället för att få vad hon ville. Att få henne att höger avvisa det föremål som dessa stressinducerande händelser orsakades av, A.K.A Historia.

Kort sagt, kvinnan är en total tik som inte borde ha fått barn i första hand och skyller på en 10 år gammal så att hon kan må bättre om det.