Anonim

Tarantella Dance

I avsnitt 7 av Svart lagun, Rock och Revy kommer in på Balalaika som en del av deras ärenden och hittar henne att titta på en serie porrvideor, som hon antingen upprepade gånger spolar tillbaka eller snabbspolar igenom (jag kan inte säga vilken).

Balalaika nämner inte varför hon sitter igenom alla dessa porrar, bara att hon har "ytterligare 15 kvar". Det är uppenbarligen av arbetsrelaterade skäl, eftersom hon inte tycker om att se dem och till och med mumlar "Någon skjuter mig" när Rock och Revy lämnar, men jag är verkligen inte säker på vilken typ av ryskt mafiaarbete skulle innebära att titta på dussintals timmar av porr.

Vad i hela världen gjorde Balalaika? Förklaras det kanske i mangan? Jag vet att det förmodligen är viktigt i det stora ordningen, men det är verkligen förbryllande.

Scenen i mangan (ch 9 sid 6-7) som det här refererar till är bara en och en halv sida lång och såvida inte den översättning jag läste var otrevlig är inställningen annorlunda än anime. I anime som du såg använde Balalaika någon form av uppspelningsutrustning och lurade med en porrfilm och hon kommenterar hur hon har "15 mer att göra" och hon "borde ha fått en praktikant att göra det" vilket får det att se ut som om hon redigerar filmerna, att hon är typ av en arbetsnarkoman och inte outsourcar detta ganska klibbiga jobb, typ av konstig scen men vad som helst, det finns inget djupare på gång. I mangan är scenen enklare och jag tycker att det är vettigare, Balalaika tittar faktiskt bara på porr medan Black Lagoon-kamraterna förmedlar sitt budskap, det finns ingen redigeringsutrustning, bara en TV och sedan säger antingen Rock eller Revy att de har 15 ärenden att göra (inte Balalaika). Det finns inte något djupare här heller, men det ger en rolig karaktärisering till Balalaika som spenderar sin fritid på att titta på porr, full deadpan och inte kan bry sig om att pausa det när man pratar med Black Lagoonies

1
  • Jag förstår, så det är bara en konstig avvikelse från mangan. Tack för förklaringen!