Anonim

எச்சரிக்கை அறிகுறிகளை புரிந்தது அதற்க்கேர்ப்ப செயல்படுங்கள் / Danger Alerts

Såvitt jag vet använde alla Black Organisations medlemmar namnen på alkoholhaltiga drycker som kodnamn, som Gin, Vodka, Sherry och Vermouth. Finns det någon anledning bakom detta?

5
  • becush alkohol ish goooood ... rapa..
  • förmodligen gillar mangaka alkohol mycket! : P
  • Från Wiki: Av en ännu oupptäckt anledning använder nästan alla Black Organization-medlemmarna (med undantag för chefen) kodnamn baserat på alkoholhaltiga drycker ...
  • @Eric Det nämns också att: "Agenter som utmärker sig i sitt arbete och tar sig upp i leden får alkoholkodnamn." och "Även inom kodnamn finns det ytterligare ranguppdelningar"
  • Det finns ingen verklig anledning till detta, eller till och med om det finns, har det inte avslöjats ännu. Kanske kommer det att vara i framtiden.

Det finns en anledning bakom detta. Gosho Aoyama uppgav att det finns en anledning bakom alla namnen på, som vi kallar det, Black Organization. Han sa också att om vi skulle känna organisationens riktiga namn, skulle vi känna chefen.

Nu måste vi bara vänta tills Aoyama avslöjar det riktiga namnet. Och det är bättre att vara något bättre än "Bar", "Club" eller "Organization of Alcoholic Drinks".

Jag tror att kodnamnen är baserade på rollerna i organisationen eftersom sherry är gjord av druvor som är bra för medicin och hennes roll är att göra gift eller läkemedel. Vodka är gjord av potatis och det finns handel för fattiga människor som alkoholen så han gör affärer som tequila som också är som vodka. Ett annat exempel på calvados är en prickskytt och ni vet alla att spelet skjuter ett äpple på huvudet ... Så med dessa koder namn är kontakten via telefoner på ett minsta antal eftersom telefonen siffran är beviset på att hon är en kvinna som vill hämnas sitt 7 barn med giftet från ai Och på grund av henne visste hon att hon kan vara en barkvinna Och för att hon kallade ai sherry och inte xeres som på andra språk kan vi veta hon är från England eller Amerika men den misstänkta nummer 1 om jag har rätt är Yuzuki från BAR POOL