Anonim

Obito / Tobi avslöjade REAL LIFE Naruto - Katon: Bakufuu Ranbu

I kapitel 691, efter att Obito dog, bleknade Kakashis Sharingan. Varför bleknade Kakashis Sharingan, medan Sharingan Danzo hade stulit från Shisui och den Shisui hade gett Itachi, var fortfarande okej även efter att dess ursprungliga ägare hade dött?

0

Både Kakashi och Danzou hade fysiskt fått sin Sharingan via transplantation.

Under finalen i fjärde världskriget i Shinobi sliter Madara Kakashis Sharingan och transplanterar som hans vänstra öga (Kapitel 674).

Naruto använder Hagaromos kraft och skapar ett normalt öga för Kakashi (Kapitel 675).

Från Naruto Wikia-artikeln om Kakashi Hatake, sammanfogad plotöversikt av kapitel 686, 687 och 688 (betoning min):

Kakashi är beredd att ge sitt liv för att ge lite hjälp han kan, och står framför Sasuke för att ta attacken medan Obito gör detsamma för Naruto. Även om de är förenade i sin villighet att dö, bestämmer Obito att det är för tidigt för Kakashi och använder Kamui på attacken för honom, vilket gör att Obito inte kan rädda sig själv. Obitos kropp löser sig, men hans ande återvänder strax efteråt och bor i Kakashi. Obito känner att Kakashi kommer att bli nästa Hokage och vill belöna honom: ett tillfälligt ögonblick med två Mangekyō Sharingan.

Obito gav Kakashi privilegiet att ha båda Sharingan (Mangekyou) tillfälligt. Detta var att göra Obitos anda och inte det fysiska jaget. Följaktligen påverkades den Sharingan Kakashi som andligt.

Senare, när Kaguya besegras, lämnar Obitos ande Kakashis sida för att gå med i den andra världen. På grund av att andan lämnar försvinner Sharingan också tillsammans med den.

Hade Sharingan varit fysiskt närvarande, hade den stannat, precis som Danzou, Kotoamatsukami-kråken och Kakashi före kriget.

Sharingan som har transplanterats till någon kommer aldrig att blekna, även om den ursprungliga användaren dör, vilket var fallet med Danzo / Shisui. Den ursprungliga Sharingan som Kakashi hade fått skulle inte ha bleknat heller.

Men i kapitel 674 stjäl Madara Kakashis Sharingan. Kakashi återfår inte Sharingan efteråt.

I kapitel 686, efter att Obito offrat sig för att rädda både Naruto och Sasuke, dör hans kropp, men hans ande lever fortfarande och den bor i Kakashi, vilket leder till att han får två Mangekyo Sharingan.

Efter Kaguyas arbetsoförmåga, som Obitos ande sprids, gör Sharingan det också.

1
  • varför DANZO har så många Sharingan på kroppen? Jag tvivlar på att någon uchiha-anda vill vara inne i en gammal man som beställer deras massaker

I grund och botten dör Obito när han försöker rädda Naruto och Sasuke, men hans ande var fortfarande kvar, även om hans ursprungliga (fysiska) kropp hade lämnat världen. Nu ger andan Obito Kakashi 2-anda MS, som försvinner efter att Kaguya förseglats bort och Obitos ande lämnar världen. Om Obito skulle ge kakashi sin MS medan han levde, kunde Kakashi ha behållit Sharingans även efter kriget. När det gäller den ursprungliga Sharingan Kakashi hade Madara tagit den ur Kakashis ögonkontakt (grov) ...