Anonim

En dag genom en döv persons ögon

Om någon sväljer sig av en titan (det spelar ingen roll om personen är död eller levande), vad händer med kroppen om en titan dör innan den uppmanar dem?

4
  • Det enda sättet för att svar inte ska vara baserade på åsikter skulle vara om detta diskuterades specifikt i mangan, eller om mangaka svarade på detta i en Q & A-session och det är dokumenterat ..... Jag har inte läst mangan. Jag kan inte flagga detta som främst åsikter baserade, så om någon annan har en aning ...
  • @NZKshatriya: Jag har en känsla av att vissa titaner som åt människor dödades någon gång, så jag tror att det borde vara något av en utbildad gissning som man kunde göra. Jag misstänka att kropparna helt enkelt löses upp i magsyra (händer det inte en del av Erens kropp?) men jag vet inte säkert just nu.
  • Eventuellt relevant? anime.stackexchange.com/q/32032/2604
  • Har ett svar här; Kan en människa överleva i en titan? Frågan svarar indirekt på frågan. Om vi ​​antar att människan på något sätt sväljs helt av en titan och att människan är i perfekt skick, med scoutlegionens standardutrustning, kan han kanske överleva om någon skulle döda titan direkt efter att han svälts . Om det tog för lång tid överlever han inte

I teorin händer ingenting. de skulle svälta ihjäl i titans mage eller begå självmord. Titaner kan inte smälta någonting och behöver därför inte ett surt ämne i magen.

0