Anonim

\ VLOG / お 家 で 時間 を 大 切 に 過 ご す. み な さ ん に 紹 介 し た い 時 計

Jag kom nyligen med en teori om att Sanji kan få en makt eftersom alla hans syskon gjorde det, även om han kallades en dud. Jag tittade då One Piece Film: Guld och kom ihåg hur hans lågor inte gav någon mening. Kunde hans lågor ha kommit från sin fars experiment?

Han sa i Enies Lobby att han blev uppvärmd när han var arg och hans krafter relaterade till eld fortsätter att växa lite starkare än friktion skulle kunna göra. Hans syskon hade krafter som liknar djävulens fruktanvändare, så ju mer kraftfulla Sanjis flammor blir, desto mindre tror jag att det är naturligt (med naturligt menar jag genom Haki och friktion).

Vad tror du?

8
  • ummm nej, hans flamma kommer från en friktion, det är därför han måste snurra först.
  • använd spoiler markdown.
  • ändå vet vi inte säkert nu men det är möjligt att det hänför sig till "modifieringen" som han fick och att de har varit vilande. @NamikazeSheena inte längre, efter tidshopp behöver han inte snurra för att antända benet
  • Det låter som om du inte är upptagen men han använde den också under vatten en gång. En annan anledning till att jag tvivlar på att det är friktion men det kan vara haki. Det var antingen på fishman island eller punck risk.
  • @NamikazeSheena Av någon anledning verkar jag komma ihåg åtminstone ett tillfälle där sanji inte snurrade, men hans fot tändes efter timeskipet.

Det här är en opinionsbaserad fråga så inget klart svar kan ges, men jag kan åtminstone säga min egen åsikt.

Detta var en rimlig teori en tid, men enligt min mening är det nu omöjligt.

Om jag inte saknade något, tyder inget på att Sanjis Diable Jambe kommer från något annat än friktion. Han har kunnat aktivera Diable Jambe utan att snurra sedan början av den andra delen av serien, vilket visas i mangan genom hans kamp mot Surume the kraken; långt innan hans familj ens nämndes.

Han har flera gånger angetts i Totto Land-bågen att vara en "dud" vars genetiska förbättringar misslyckades, ett uttalande som starkt stärktes av en uppenbarelse från kapitel 852.

Sanjis mamma Sora är anledningen till att hans förbättringar misslyckades. När hon tvingades av sin man att underkasta sig experiment för att låta sina då födda söner genetiskt förändras, tog hon ett läkemedel som är tillräckligt kraftfullt för att motverka dessa förändringar, i ett försök att avbryta dem. Även om detta inte fungerade med Sanjis bröder, fungerade det med Sanji själv, som visade sig vara normal och full av empati och medkänsla som alla vanliga människor.

Ovanstående ögonblicks hela betydelse och poäng skulle splittras om Sanji plötsligt visade sig ha förändrat gener trots allt, varför jag tror att teorin är omöjlig. Detta är emellertid naturligtvis bara min åsikt, eftersom inget klart svar kan ges ännu.

Det är helt naturligt. Prova själv.

SPOILER:

När Luffy möter honom på Wholecake Island, kämpar Sanji mot honom. Hans sparkar krossade alla databaser som forskarna som tittade på hade. Luffy slog inte tillbaka. I slutet av striden, alla drar slutsatsen att Sanji är en Vinsmoke afterall. Luffy säger att han skulle svälta tills Sanji ger honom mat och stannar kvar. Om du läser mangan kommer du lite framåt och vet allt detta.

3
  • Jag är helt upptagen och kände till det mesta av din spoiler men jag kommer inte ihåg sanjis spark som påverkar tekniken. Jag läste bara om kampen mellan Sanji och luffy men såg inte något relaterat till teknik i kampen.
  • Det var Germa-forskare som tittade. De sa "Den här sparken slår alla våra diagram. Så han är en Vinsmoke efter allt."
  • 1 @TGamer ditt svar är lite invecklat. Din blandning av striden mellan Sanji och Luffy med striden mellan Sanji och hans far.

Jag är två år försenad men detta förklarar allt.

I grund och botten står det att Sanjis förmågor var från hans genetik och de aktiverades genom hans känslor och sådant. Eftersom han hade känslor (som han ärvde från sin mor) kunde han inte använda sina förändrade gener eftersom han inte hade någon verklig motivation att använda dem. Hans bröder och syster å andra sidan binds inte av känslor så att de kunde använda det fritt.

När Sanji träffade Luffy och de andra hade han en stark vilja och övertygelse att vara stark för sin nakama och därför använde han sina förmågor.

IDK Jag har inte läst hela inlägget på ett tag så det här är TLDR; du borde nog läsa det. Det förklarar mycket om du tänker på det.

Flera tecken har visat sig kunna kalla till eld eller explosioner genom att slå eller sparka med extrem kraft. Även om det är främmande i denna värld som är ett återkommande fenomen i denna värld. Dessa inkluderar "Destruction Cannon" Ideo, Luffy och Kin'emon. Sanjis förmågor är unika. De kräver inte nödvändigtvis att hans familjs genetiska experiment passar in i berättelsen på grund av de andra liknande förmågorna i kanon.

Jag bör påpeka att han inte bränner sig själv för att "medan elden brinner varmt, brinner hans hjärta varmare". Det här verkar mestadels som ett sätt att slänga frågan, men det låter också som att det antyder haki eller liknande knutna till källan till hans krafter.

@ totoofze47 ditt uttalande om att hans mor tar ett läkemedel för att motverka förbättringarna är fortfarande troligt för att ge Sanji en annan förmåga. även om jag inte har sett den episoden ännu men när det gäller en kemisk reaktion eller någon form av förändring i kroppen så är det normalt inte ett klart svar. även om läkemedlet avbröt modifieringen borde det fortfarande finnas en bieffekt av det (i ditt fall tänker du att det helt avbryter allt som tillsattes för att göra förbättringarna möjliga, som att lägga till en -1 och en +1). min teori skulle vara att sanji kan producera denna värme mycket lätt på grund av den. till exempel när du försöker göra något och du kom ut med ett helt annat resultat, är detta andra resultat normalt gör för störningar utanför experimentmiljön, i det här fallet skulle störningen vara läkemedlet. och om vi antar att alla barn hade samma förbättringar som dem, så är orsaken ENDAST att sanji har påverkats av en annan mystisk inblandning som sanji bara råkar ha / inte har en extra av realistiskt, det är inte så som friktion och kläder fungerar. de skulle förstöras långt innan de fick eld. men det är möjligt.