Anonim

Taio Cruz - Dynamite Lyrics

Det finns en mycket liknande bild i både Ouran High School Host Club och Fullmetal Alchemist. Både hårdelen och ögonen ser i stort sett likadana ut. Finns det några kända anslutningar / har någon tjänsteman sagt något om det?

4
  • I de engelska dubbarna uttrycks båda Edward Elric och Tamaki Suou av Vic Mignogna. De delar dock inte japanska VA.
  • @ Clockwork-Muse Detta verkar irrelevant eftersom människorna som skapar anime inte har någon aning om vem som kommer att rösta karaktären i en dub-version X år senare.
  • @kuwaly Finns det något jag kan göra för att förbättra mitt svar? Om det finns något annat du undrar över, berätta gärna för mig. :)
  • @kuwaly Åh haha, jag ville se till att jag inte saknade en del av din fråga

Båda showerna animerades av studion som heter BONES.

Det är inte ovanligt att serier animerade av samma studio innehåller skämt eller referenser till andra serier. Det kan ge ett fantastiskt skämt för dem som har sett den refererade serien (vilket får dem att ropa "Jag vet vad det är från!" Precis som du har), men för tyngre referenser kan det också vara lite av en annons.

Bilden nedan är en scen från Lucky Star som hänvisar till The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Båda serierna animerades av samma studio (Kyoto Animation).

Och nedan visar Joshiraku (animerad av JC Staff) några 2D-cosplayers som spelar som karaktärer från Zero no Tsukaima, Milky Holmes, Kaitou Tenshi Twin Angel, A Certain Magical Index, A Certain Scientific Railgun och Kill Me Baby. Gissa vem som animerade alla dessa? JC-personal. (Tyvärr, den enda jag inte känner till är den gamla mannen. Vänligen kommentera / redigera om du vet vad han kommer från.)