Anonim

Redondo Beach Reseguide | Saker att göra i L.A. | Kalifornien resetips

Sawyer, alias Racer of the Oracion Seis, visar sig vara mycket snabb i närstrid och verkar nästan teleportera.

Senare förklaras dock hans makt vara

Sakta magi: en tid som påverkar magi, som ändrar hur målen uppfattar tid och därmed ser ut för dem att Sawyer rör sig i ohelig hastighet och låter honom attackera fritt innan de får en chans att motverka. Således håller föremål som kommer utanför hans räckvidd sin ursprungliga hastighet.

Hur reser han sedan stora avstånd på kort tid, det mest framträdande exemplet är,

Hjärna som beordrar honom att hämta en kista som innehåller Jellals kropp.

Hur reser han så stora avstånd?

Det finns inga bevis som kan tyda på att han färdas med fantastisk hastighet. Som du sa lurar han bara människor, det är hans makt. Men det nämns också att han alltid velat vara den snabbaste och tränade för det ändamålet så det vore vettigt för honom att vara snabb. Vi vet att han har bett att hämta Jellal men vi vet inte om han är supersnabb med det. Killen kanske bara är den snabbaste i Oration Six så det är därför han frågade.

1
  • Så han använder mer eller mindre vridning av star-trek, rör sig inte riktigt snabbt själv utan vrider utrymmet runt honom och rör sig genom den: P (jag var tvungen att försöka ta startrek till en fairytail-kamp)

För att svara på ditt exempel visade Racer magin att trolla fram motorcyklar. Det är mycket möjligt att han åkte på motorcykel hela vägen och helt enkelt lämnade den när han kom.

Dessutom kanske hans naturliga hastighet redan är snabb. Magiker i FT-universum har visat sig ha fysiska förmågor över genomsnittet.

http://fairytail.wikia.com/wiki/Sawyer