Anonim

Ett ljus i mörkret

I Ar Tonelico 2 när Zodom dyker upp i Lekra efter EXEC_HIBERNATION stoppades Mir kommenterar hur det är sötare än andra och att hon inte skulle ha gjort en så omogen.

Det finns 2 saker jag kan tänka mig som Mir har skapat tidigare, Song Magic och Virus. så betyder det att Zodom är ett virus och låten hon sjunger är hennes version av EXEC_PAJA? om inte då vad skapade Mir tidigare som liknar Zodom (bara mogenare)?

2
  • Jag kunde inte hitta en bekräftelse, så jag kommenterar bara. Mir's Virus och Zodom är verkligen lika, och kan vara vad Mir ville mena. Och enligt den logiken är det mest mogna viruset som Mir verkar ha skapat Ayatane, som till och med kunde agera på egen fri vilja.
  • ahhh. .jag minns att jag spelade det här spelet på PS2. . har de samma historia? Shurelia är min favorit Revytail: D

De är likartade (livsformer skapade genom att ta data eller känslor från det binära fältet och ge dem form genom Flip-Flop Conversion), men Mir jämför det med Shadow Mir-viruset hon skapade och kallade till den sista striden i AT1.

Och låten som Mir använde där är EXEC_HARMONIOUS_FUSION /., En variant av hennes harmoniska sång som genomgick en Hymmnos Fusion som hon gjorde speciellt för att dämpa de negativa känslor Zodom bildades av. Dessutom borde det ha varit väldigt uppenbart från början låter väldigt likt den Harmonious Misha som sjöng under AT1: s sista strid.