Anonim

Förhållandet mellan blandningsförhållanden mellan epoxibeläggning

Jag kan inte ta reda på vad som händer i slutet av avsnitt 4 i OVA. När Satoshi, Naomi och Ayumi äntligen förberedde ritualen för att återvända till sin egen värld, berättade Satoshi för Naomi att han vet att hon tog andra personers papperskrot. Sedan gav han henne sitt pappersskrot för att han hade Yuka (hans syster).

Och sedan, vid slutscenen, gjorde de det utan Satoshi. Vad är fel här? Om de inte kan använda andras pappersskrot, varför lever Naomi fortfarande? Vänta, antar de burk använd andras pappersskrot men kan inte använd avliden en (som Satoshi använder sin döda systers)? Om så är fallet offrar Satoshi medvetet sig själv för att låta Naomi fly? Det är dock förvirrande, jag tittade på OVA men spelade inte spelet förut.

2
  • Det är inte hans systers skrot, det är ett skrot som han hittade i en annan students plånbok, en student som inte var en del av deras ritual. Jag tror att det var i avsnitt 2 eller 4. Därför använde han inte ett skrot från deras ritual, så han kunde inte komma tillbaka.
  • Samtidigt som Corpse Party Obsessor sa, vet vi inte att Satoshi är död. Om skolan fortfarande var öppen, skulle hon dyka upp i ett av klassrummen och kanske ha den minsta chansen att överleva. Det är en riktigt låg chans som förmodligen är mindre än 50% men det hindrar mig från att bli ledsen över hans död.

Slutligen hittade en skärmdump av den andra studentens ID.

Satoshi använde Yuuyas skrot, inte hans systers; detta resulterade i hans död när han försökte återvända till sin värld. Detta beror på att Yuuya inte var en del av ritualen som klass 2-9 höll, så hans skrot kunde inte föra tillbaka Satoshi.

2
  • Men Satoshi sa "Yuka" istället för "Yuuya", eller missade jag något?
  • 2 Han ljög, det är vad du saknade. Om du inte förstod varför de visade Yuuyas ID i slutscenen, betyder det att du inte märkte att Satoshi ljög.

Nyligen avslutat detta och efter att ha funderat på det ett tag tror jag att Satoshi ljög om att tidningen var hans systers.

Om du går tillbaka och kollar deltog hans syster inte ens i ritualen. Och det var ganska konstigt att Satoshi gav Naomi sitt eget papper istället för att bara ge henne den extra charmen. Så den enda förklaringen som är meningsfull är att Satoshi ljög för att få Naomi Nakashima tillbaka säkert samtidigt som han medvetet sätter sig i fara.

Satoshi gav Naomi sin egen charm att få tillbaka henne på ett säkert sätt men kanske var det inte ett sådant osjälviskt motiv. Han visste att han inte kunde leva vidare i den verkliga världen igen med minnet av sin torterade lillasyster som dör i armarna efter att han dumt hade lämnat henne ensam med flickan med den röda klänningen. Vi såg alla effekten av alla dessa minnen med Naomi, efter att hon överlevt blev hon i princip galen.

(Obs: I Corpse Party-spelet avslöjades det att alla som dör i grundskolan, minnen av dem utplånas helt i den verkliga världen, så att de glömmas bort av sina nära och kära)

Det är också värt att notera, slutet när Naomis mamma pratar med sin läkare om hur Naomi fortsätter att prata om "hennes vän" och hur "hon" inte finns, leder oss tillbaka till scenen där Naomi dödade sin bästa vän (Seiko Shinohara) medan till synes besatt. Att vara en av de enda överlevande i sin kompisgrupp och för att inte tala om att döda och titta på hennes bästa vän dör henne till galenskap för Naomi.

De kan faktiskt använda någon annans skrot, så länge den personen kom till skolan när de gjorde det. Satoshi gav Naomi sitt skrot och sa att han hade Yuka. Naomi bodde för att Satoshi kom till skolan med henne. Satoshi ljög dock och offrade sig så att Naomi kunde leva. Satoshi använde faktiskt Yuuyas skrot. Det var därför i slutet det visade sitt ID.

1
  • Det här är samma sak som Astral Seas svar säger. Om du har samma svar som ett som redan har skickats, vänligen lägg inte upp det igen. rösta på den som redan har lagts upp. Om du tror att det andra svaret saknar en viktig detalj kan du föreslå en redigering för att lägga till den.

Ganska mycket de här killarna som han använde var killen som dödade Yuka som heter Kizami Yuuya, så Satoshi skickades till Kiazamis skola men eftersom han höll hand med Naomi och Ayumi skickades de till skolan med armarna och resten av Satoshi skickades att jag tror att det hette Byakuden eller något. Han dog sedan av blodförlust.

1
  • Har du några bevis på att detta hände?