Anonim

Kraftfullaste Dmt-musik som (DU HAR VÄTTAT PÅ) Kraftfull Psychedelic Trance Deep Meditation

Ultraanalysstatistiken ger allt för en perfekt statistik i allt, 6/6 S + för kraft, hastighet, intelligens och teknik, när All Might bara har 6/6 S + i kraft och hastighet och 6/6 S i intelligens och teknik. Är All for One kraftfullare än All Might?

1
  • relaterat: anime.stackexchange.com/questions/46658/…

Jag tror att en för alla är starkare. Tänk på det så här: Allt för en är definitivt svagare som alla kan. Att stödja detta är att han fortfarande inte har läkt och bär en livsstödsmask. När de kämpade första gången förstörde han All Mights mage riktigt illa. I den andra kampen höll All for one bara tillbaka med händerna. Och när klass A och klass B vi attackeras på campingplatsen muskulös förlorad för Midoriya med har en för alla. När Midoriya passerade Spinner under attacken hävdade han att muskulös var den näst eller första starkaste i gruppen. Dabi hävdar att Tomura var svag för att skicka ett gäng rookie-skurkar och att Dabi tog med sig en massa svåra att besegra villians. Så därför tror jag att en för alla är starkare.

Beror på, om du tar det faktum att All Might besegrade All for One två gånger så är inget All for One svagare men fortfarande All for One försvagade All Might till den punkt där alla kände till hans magra form. Men om du tar deras konstigheter mot varandra kan All for One faktiskt vinna (utan protag-kraft)