Anonim

03 - Utvärdering av numeriska uttryck, del 1

Frosseri sägs vara en falsk sannhetsport, vilket visas när han sväljer Ed och Ling. De transporteras till en plats som är full av blod, som verkar vara helt annorlunda än den plats där den verkliga Sanningens port tar någon. Vad betyder det att han är en falsk port av sanningen, i motsats till att bara vara någon form av transportanordning? Vad är skillnaden mellan hans port av sanningen och den verkliga?

Frosseri skapades med det enda syftet att vara en portal för sanningen. Fader försökte skapa ett sätt att komma åt den så kallade "icke-verkligheten" (bortom porten) utan att betala en avgift; i grund och botten ville han helt förbigå sanningen så att han kunde få tillgång till all alkemisk kunskap inom porten.

Men far är inte allsmäktig; han kunde inte skapa en portal som kunde göra det han hoppades på. Istället var det som du ser av fråtslighet resultatet: En portal, fäst vid en homunculus, som fungerar som en port till en annan värld, en som varken är verklighet eller icke-verklighet (det vill säga den är någonstans mellan universum och sanningen).

Det är förstås självklart vid denna tidpunkt att skillnaden mellan denna port och den verkliga är att den här är värdelös. I grund och botten är det bara sin egen dimension som bara fungerar som en plats för Gluttony konsumtioner att gå. Den innehåller ingen alkemisk kunskap, ingen Gud (som skulle vara i den verkliga porten) och ingen väg ut.