Anonim

Fate / Apocrypha Episode 9 Blind Reaction - MORE FIGHTS!

Förklaras det hur Achilles och Astolfo kan låna ut nobel fantasma? Jag har bara sett anime så jag är inte säker på om detta behandlas i romanerna, men att Charon skulle be om en ädel fantasm skulle tyda på att han visste att Achilles kunde låna ut nobel fantasm till någon eller att han specifikt visste att Achilles skulle stöta på Astolfo. Från en tidigare fråga som jag ställde indikerades att detta var en unik omständighet att Achilles var känd för att låna ut sina ädla fantasmer och Astolfo lånade nobel fantasma. Är detta en unik interaktion mellan Achilles och Astolfo eller är detta bara en kraft från Achilles eller Astolfo?

I verkliga legender är Achilles känd för att ge bort reliker (t.ex. för att Patroclus ska imitera honom, låna honom sin vagn och rustning), och Astolfo är känd för att ta emot dem i sin legend (varför han har så många olika ädla fantasmer, vilket han samlade genom sina äventyr). Dessa omständigheter gör det möjligt för de två att överföra och ta emot andra ädla fantasmer, vilket normalt inte skulle vara möjligt (även om det finns undantag, som Berserker från Fate / Zero).

Själva anime är en dålig anpassning och glansar över eller direkt förändrar mycket sammanhang och bakgrundsinformation. Därför utesluts en hel del saker som publiken borde veta godtyckligt.

1
  • Det var bara en rustning. Jag är ganska säker på att de inte kan få Karna att förlora för en bit papp på något annat sätt