Anonim

Corpse Party | Välkommen till helvetesskolan | 01

I avsnitt 3 finns det en manga om en tjej som flyttar till Tokyo efter en rad otur bara för att upptäcka att hennes rumskamrat är en dödsgud som verkar bara tappa bort henne. Jag undrar om det här bygger på en annan manga.

Du hittar fler exempel i länken i kommentarerna. Jag tror att det är ett tillräckligt stort prov för att avgöra om mangan som används i anime baseras på någon annan manga.

2
  • Jag laddade upp några skärmkapslar till detta imgur-album. Om någon känner för att välja ut relevanta och redigera dem i inlägget, skulle det vara dandy.
  • Mangan verkar vara ett originalverk av Yukina (av duon som ansvarar för mangan, FRIP FROPs). Detaljerna i Yukinas manga i kapitel 13 i mangaserien visas verkligen så det läggs sannolikt till i anime för att få fram saker mer.

+50

z s kommentar är direkt på plats: Ja, det är från 大 凶 ち ゃ ん と し あ わ せ な 世界 (Daikyo-chan till Shiawase na Sekai, Misfortune Girl and the Lucky World), ett 2-kapitel särskild andlig one-shot av FLIPFLOPs på Champion RÖD tidningsutgåva 2007-12 ~ 2008-01. Det ingår också i första volymen av The Everyday Tales of Cat God manga (Källa: MyAnimeList).

Bildkälla

Historien, som den har nämnts i frågan, handlar om

Kyouko, en testtagare som kom till Tokyo och bor ensam.
Shinigami Karin, Kyoukos rumskompis.
Berättelsen om deras vissa söndagsliv.

Källa (japanska)


Här kan vi se Shamo läsa RÖD tidskrift,

Bildkälla

Och här är den skannade sidan av den sista bilden i frågan,

Bildkälla