Anonim

Vad i helvete hände den här veckan? Veckan 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

I En bit avsnitt 856 "Den förbjudna hemligheten! Katakuris Merienda!", säger kockarna som tar med sig Katakuris lunch att ingen någonsin har sett Katakuri medan han äter, och hennes syster Brulee säger att han aldrig en gång har varit på ryggen sedan han föddes. Men när Luffy bryter huset av Mochi av Katakuri, ser man att han låg på ryggen och åt med sin stora mun.

Så, vad hände med Katakuris mun att den är så stor och skrämmande? Varför döljer han sin mun och även för alla medan han äter? Varför mördar han kockarna när han exponeras av Luffy?

Relevant YouTube-video: Katakuri True Face, Luffy exponerar honom

Vad hände med Katakuris mun? Det berodde på hans snabba matvanor som fick hans mun att expandera kraftigt. Jag är ingen medicinsk expert så jag är inte säker på om detta är möjligt i verkligheten.

Varför döljer han sin mun? Mestadels på grund av osäkerhet (Jag menar, om det var jag, skulle jag antagligen också dölja min mun). Som anges i wiki är han mycket känslig för att han skulle attackera alla som ser hans mun.

Han gömmer sig också från alla medan han äter. Eftersom han är frossig och verkar värdesätta sin mellanmålstid mycket. Från wiki står det att:

... Katakuri är extremt privat om sina matvanor, eftersom han är extremt gluttonös och slov, och pratar med sig själv i extas om kvaliteten på maten. Han älskar munkar och tycker om att gorga på dem sedan barndomen. Av denna anledning äter han sina snacks i ensamhet, och det är enda gången han avslöjar sin mun ...

Du hittar svaret i Charlotte Katakuri

Enligt det här,

Katakuri försöker medvetet bibehålla sitt ädla utseende som en person som inte är glutinös och lat. Hans försök att behålla sitt utseende är bra till den punkt där ingen någonsin ser honom agera utan uppförande.

Även i nästa stycke sägs det att

Katakuri är osäker på att visa sin mun för någon sedan han blev mobbad som barn för att ha visat sin mun runt sin familj. Han föredrar att täcka över det i de flesta av sina framträdanden.

1
  • Svaret är så ... så ... mycket bättre än vad citatet antyder. "Mobbarna" retade honom men han gav inget s # * +. Han skrämde dem och de var patetiska jämfört med honom. De tog sin hämnd på Brulee, men gav henne det ikoniska ärret. Han massakrerade dem som svar men täcker ansiktet för att minska ytterligare drama.