Anonim

Silverbird - Running (officiell video)

jag vet det drak boll är en mycket lång saga.

  • Vilken serie ska jag börja med?
  • Finns det några av de nya som startar om de gamla?
  • Om jag börjar med drake boll Super, kommer det att fortsätta de andra, eller är det en omstart av den första?

  1. Om du vill börja med början, börja med drak boll. Om du vill börja med det mest populära segmentet (förmodligen det mest underhållande segmentet, men detta är en fråga om åsikt), börja med Dragon Ball Z. Många har inte sett drak boll och ändå förstår de det mesta som följer det utan att titta på drak boll.

  2. Jag vet inte om Dragon Ball Z Kai räknas exakt som en "omstart", men det är en modifierad version av Dragon Ball Z, i HD, med ny färg, nya linjer, nya bakgrunder, ominspelade röster och ljudeffekter, nya öppningar och slut, ny bakgrundsmusik, borttagna scener och avsnitt etc.

  3. drake boll Super är en fortsättning på Dragon Ball Z och drak boll.

2
  • 1 så att titta på Dragon Ball Z Kai istället för den ursprungliga Dragon Ball Z är ett genomförbart alternativ?
  • 1 @ TheFlow0360 anime.stackexchange.com/questions/3010/…

drake boll Super är den senaste iterationen av drak boll (från och med nuvarande skrivning). Jag rekommenderar att du börjar med drak boll, följd av Dragon Ball Z och titta sedan på drake boll Super om du vill se alla avsnitt i ordning och i följd.

Det finns också Dragon Ball GT vilket inte är kanon med originalserien. Du kan kanske betrakta det som något som händer i en alternativ tidslinje och titta på det efter Dragon Ball Z. Vänligen notera att drake boll Super är den faktiska fortsättningen av Dragon Ball Z.