Anonim

PRAI PRAIMORDIAL Ögonserum, 4 fl. uns.

Jag kan tänka på några betydelser för kristallen, men jag undrade om det finns något "officiellt" angett eller om det var relaterat till en riktig kristall i serien?

Eller kanske är det bara att någon i Naruto-produktionsteamet gillar Final Fantasy.

3
  • Är det inte kristallen som tsunaden gav honom för att hjälpa till att kontrollera kyubii? Eller har jag fel där?
  • @Thomas halsbandet hon gav honom var mer av en lång rektangel pärla snygg snarare än en kristall
  • Jag gillar att tro att de är själar eller drömmar

Efter att ha sett öppningen, här är min version:

Det handlar om de kollektiva förhoppningar och drömmar som människor har för varandra och för sig själva. Alla döda karaktärer skickade ner den cirkulära stenen som representerade de förhoppningar de hade för Naruto, som förkroppsligade framtiden. Naruto kämpade för att uppnå målet genom att kämpa oavsett hur trött han var. Eller den här kristallen kan också vara det förflutna, det är därför Sasuke vill förstöra den (men senare accepterar han den).

3
  • är detta ett officiellt uttalande från författaren?
  • Nej. Som jag har sagt är det min egen analys eller förståelse vid öppningen.
  • Då svarar det inte på min fråga. Min fråga frågar efter officiella källor för symboliken bakom kristallen.

Kristallerna representerar bindningar. De är inte knutna till en person. De är alla obligationer som överförs från olika människor till olika människor. Naruto har letat efter BONDER hela sitt liv. Sasuke ville ha det som ett barn, men efter sin brors svek försökte han bryta dessa BONDER, Madara brukade vilja ha det bästa för världen, sträckte sig efter det och trodde fortfarande att det han gjorde var till det större bästa, bara för att inse att han hade använts av Kaguya från det ögonblick som hans lillebror dog, därav tog hon hans band och klippte av dem.

1
  • är detta ett officiellt uttalande från författaren?

Jag tror att stenen symboliserar hopp och fred för shinobivärlden. Naruto förkroppsligar kristallen, varför han räddar alla från tragedi och mörker. Han har makten att förändra människor till det bättre, och det är därför det överförs från generation till generation så att alla kan ha hopp om att skapa fred i sina hjärtan.