Anonim

Så du ser ut ikväll - Adam Levine

Är det någon form av förgud Ki som så småningom kommer att överskrida honom till en Guds nivå? Och hur kunde han till och med på distans slåss svart efter att Goku och hans pappa redan hade besegrats?

2
  • Jag är 99,99% övertygad om att det för närvarande inte finns någon officiell förklaring av det blå skenet, så din spekulation är lika bra som någon annans.
  • Det finns ingen officiell förklaring, men att tro att det är god ki är det en anständig spekulation. Kanske lär sig Trunks något om gud ki när han tränade med Vegeta och mötte Vegeta i Super Saiyan Blue

Det finns ingen officiell förklaring, men manga # 24 har gett en mycket viktig ledtråd som möjligen kan vara svaret (spoiler)

Trunks är officiellt en kaioshin-lärling, han kan använda kibito-teknik för att läka andra människor, och eftersom kaioshins har god ki, som kaioshin-lärling, har han förmodligen viss kunskap om god ki.

Det finns ingen officiell förklaring. Även i showen verkar ingen av karaktärerna bry sig tillräckligt för att ifrågasätta det. Jag kallar det SS halvgud blå för det låter coolt. Jag skulle säga att han precis började anpassa blå gud ki efter att ha känt det från sin pappa och Goku. När det gäller varför detta låter honom slåss jämnt är det förmodligen bara för att det inte kommer att bli en annan båge som involverar honom. Han förtjänade att få detta ögonblick och författaren gav det bara till honom.

När goku kämpade mot Beerus sa Beerus att gokos kropp lärde sig av erfarenheten att makten nu var hans och senare goku avslöjade att vegeta lärde sig att utnyttja gud ki utan den ritual som jag tror med saiyans förmåga att växa sig starkare efter varje strid så var det här möjligt men med stammar som är halva mänskliga kommer han inte att kunna utnyttja saiyans god ki helt men han lärde sig av erfarenheten av att bekämpa en godhet och kunde utnyttja den något eller om han helt kan använda saiyan god ki så är det här formen däremellan regelbunden super saiyan och guden bildas för att han fortfarande lär sig att använda gud ki det är vad jag tror

1
  • 1 Vänligen inkludera relevanta källor / referenser. Ange specifika anime-avsnitt och mangakapitel om det behövs.