Anonim

Topp 30 PVP-skinn - 2020

I mangan är hans kön ibland förvirrad på grund av det japanska språket som används av tredje person pronomen, vilket tvingar översättare att använda sina egna idéer om Deidaras kön för att få meningar att flyta smidigt. Detta har orsakat mycket förvirring, eftersom både "han" och "hon" används för att hänvisa till Deidara. Deidara talar dock om att "själv" använder manlig pronomen och har fått en mycket djup, manlig röst i anime.

Någon frågade mig detta och det blev ganska förvirrat. På Naruto Wiki-sidan står det att Deidara var en pojke, men jag var inte säker.

http://naruto.wikia.com/wiki/Deidara

Deidara är en man. Han ser ut som en man, använder pronomen och ett sätt att tala som är ganska exklusivt för män och har manliga röstaktörer på engelska och japanska. Även om det inte är ovanligt för kvinnor att uttrycka manliga karaktärer som är unga / omogna, är det sällsynt att en man uttrycker en kvinnlig karaktär.

Det finns ingen anledning att tro att Deidara är en tjej och överväldigande bevis för att han är en man.

2
  • Okay bra. Jag visste att han var en kille, men när den personen ställde den frågan gjorde det mig helt förvirrad. Och det är inte sällsynt att en man uttrycker en kvinnlig karaktär. Jag har sett det hända många gånger, mestadels i amerikanska tecknade serier.
  • 2 kom bara ihåg när han använde C0, han naken och har inget bröst :)