Anonim

Spider-Man Nightly Movie

När den 5: e Hokage gick i koma i flera veckor dök Danzo upp och nominerade sig själv som 6: e Hokage, vilket han faktiskt blev ..

Men flera år före det, när den 3: e Hokage dog, var Hokage-posten tom i flera veckor också. Varför tog inte Danzo den chansen? Var han medveten om att Sannins skulle ges en chans först?

5
  • Jag tror inte att "Kishi" ville att Danzo skulle vara en Hokage vid den tiden. : s
  • Jag tror att för att Sannin är bättre än Danzo, berättade Koharu strax efter Sarutobi-döden Jiraiya att de hade valt honom att bli den 5: e, men han sa till henne att han kommer att föra Tsunade för att bli Hokage. Under den sjätte Hokage-nomineringen var alla Sannin döda (förutom Tsunade, hon var i koma)
  • @almousawi, det var ett rättvist svar varför valde du att kommentera?
  • Jag gillar inte att skriva svar när jag är på mobilwebbplats :)
  • vad är problemet?

Hokage bestäms av hokagen framför honom. Hiruzen började leta efter en efterträdare

Efter att ha tjänat som Hokage i många år började Hiruzen leta efter en efterträdare till titeln. Medan han hoppades kunna ge positionen till Orochimaru såg han att han bara var intresserad av den kraft som den erbjöd. Även om han vände sig till Jiraiya, utnämnde Hiruzen istället Jiraiyas student Minato Namikaze till sin efterträdare.

Som Jiraiya ursprungligen vald av den 3: e hokagen. och den fjärde som dör innan han kunde välja en ny, byn återvände till Jiraiya som återigen avslog erbjudandet och hittade en ersättare för honom istället i detta fall tsunad.

När Tsunade gick i koma där där ingen legendarisk sannin lämnade för att fylla i detta tomt visste byn inte vad de skulle göra. Och det var här Danzo stod upp och erbjöd sig att vara den sjätte hokagen som i dessa desperata tider blev godkänd.

mina källor jiraiya hiruzen danzo