Anonim

Millennial Veterans and the Cost of War - The Business of Life (avsnitt 4)


Garp


Vice amiralerna


Amiralerna


fd flottadmiral Sengoku

Varför bär rockarna alltid som kappor? Finns det en förklaring i universum till varför marinisterna bär den på det sättet? Den enda karaktären som jag kommer ihåg att jag har, bär en kappa som den ska bäras, är Gol D. Roger.

3
  • Relaterade TVtrope
  • Jag såg WB och RH göra detta.
  • Frågan gäller då också för dem.

Det har inte funnits någon förklaring i universum om varför marinmännen bär rockarna över axlarna.

Den enda informationen i universum om dessa rockar är att de förmodligen hålls uppe av marinofficers tro på rättvisa. Så länge marinen i fråga tror på Marines rättvisa eller världsregeringen kommer pälsen inte att falla! ... är vad Oda sa i SBS Volym 61, kapitel 596

Läsare: Känner du pälsen som alla de uppdragssoldaterna bär på ryggen? Den som säger "Rättvisa". Den saken faller aldrig av oavsett hur mycket killen som bär den rör sig, men hur håller den på? Ett snäpppropp? Eller kanske superlim? Min man säger "det är gummi" (gör det till en cirkel och passerar det genom en annan cirkel). P.N. Koteni-

Oda: Synd, ingenting finns där. Det är en kappa som har "Justice" på baksidan. Det faller aldrig av, för dem faller rättvisa aldrig !! Så länge den känslan stannar kvar i deras hjärtan kommer KÅPAN ALDRIG att falla !!!

Förklaringen om universum beskrivs av TV-tropen CoatCape som länkas i kommentaren av mivilar. Det står att militära ledare (och kriminella även pirater) bär ofta sin kappa som en kappa för att visa hur cool karaktären är. Pälsen faller aldrig av trots situationen. Trope förklarar också att inte förvirra (Marines) Coat-Cape med (Mihawk's) Badass-långrock eller den Kappa över axeln.

Ibland, för att visa hur cool en karaktär är (eller bara hur bred hans axlar är), är allt han behöver göra att bära sin kappa som en cape, som att inte bry sig om att lägga armarna genom ärmarna. Detta är ofta ett drag av japanska brottslingar eller militära ledare.

Förvänta dig inte att de ska glida eller falla av, inte ens mot kraftiga vindar, explosioner och vilken som helst löpning, hoppning och akrobatik, såvida det inte är av dramatiska skäl.

Jämför Coat Over the Shoulder. Inte att förväxla med Badass Longcoat, som ofta liknar en cape men bärs normalt.

3
  • Så det är en viktig cool faktor och hålls på plats av marinans tro på rättvisa. Men vad sägs om Whitebeard?
  • 1 @ EroS nnin Den häftiga faktorn kvarstår, men Oda skulle förmodligen säga något som "Så länge han tror på sig själv kommer det att fortsätta" eller "Hans hjärtas kraft kommer att låta det stanna kvar". I det här fallet, om Ace hade på sig, kan det ha fallit av, som han hade gett upp under Marineford-kriget, men det är bara min gissning
  • +1 bra svar! Jag insåg att det SBS-svaret också kan fungera som en förskuggning av när Luffy och allierade äntligen besegrar världsregeringen: Marine capes fall !!!

Jag tror enligt Oda "Rättvisa faller aldrig". Det är bara för att visa att så länge de tror och fortsätter att slåss, kommer den pälsen inte att falla, eftersom rättvisa inte gör det.

Men igen, Gol D. Roger och Whitebeard hade sina rockar på det sättet för den "coola" faktorn, men deras hade inte rättvisa på det!

1
  • 2 Detta är samma svar som det ovan, men med mycket mindre detaljer.