Anonim

Bästa Skyrim-grafikmoderna 2014: Ultrarealistiska översynskarpskyttar ENB och Climates of Tamriel

Förmodligen måste översyn röra vid ett föremål eller kropp med händerna för att aktivera sin konst. Men i avsnitt 14 av animeens fjärde säsong, i början av avsnittet, har han sett rekonstruera sin egen kropp utan att röra någonting med händerna. Behöver översyn röra vid hans händer för att aktivera hans besynnerlighet? Eller hur fungerar hans egendom?

Ja, han behöver sina händer för att utföra sin Quirk.

Du hänvisar antagligen till delen när han gör armarna / fötterna stora med hjälp av de andra kropparna som han absorberade. Om du tittar nära kan du se honom utföra några drag innan - som att knyta nävarna eller annan handrörelse - vilket indikerar att när han används på sig själv kan han röra någon del av kroppen med händerna för att Quirk ska aktiveras.

Det är därför som efter striden båda hans händer är manschetterade och Shigaraki skär av båda för att hindra honom för att använda sina krafter någonsin igen

Han rörde vid den stora killens kropp och gjorde den stora killen till saken. Eftersom Overhaul gjorde det har han en fråga som han kan använda för att reparera sig med. Så han kan samla materia genom att röra vid någon annans kropp, men när det gäller sig själv behöver han inte riktigt röra vid sin egen kropp förutom när han läker sig själv eller andra.