Anonim

MALAYALAM: Hur perioder uppträder hos kvinnor

I det första avsnittet av Death Parade, efter det första spelet, ogiltigförklaras kvinnans själ och mannen reinkarneras.

Under dartmatchen berättar kvinnan mannen att hon är gravid. Betyder detta att barnets själ också blir ogiltig? Detta skulle vara konstigt att veta att barnet förmodligen reinkarnerades för inte så länge sedan och inte hade någon inverkan på vad hans eller hennes mamma skulle göra.

Jag föreställer mig att det i Death Parade-universum händer ofta nog för att ha en specifik domstolsregel om det. Några detaljer i en sådan regel har dock inte avslöjats ännu.

Det är kvinnan och mannens själar som döms i den rättegången, så jag antar att barnet heller

  • Har ett separat fall för granskning, eventuellt inte närvarande i kvinnans kropp i kropp / själ under kvinnans rättegång
  • Är inte berättigad till rättegång på grund av att han inte har tillräckligt med livserfarenhet.

Rebirth / Void-konceptet som Death Parade använder är baserat på buddhistiska begrepp, vilket innebär att ett opinionsbaserat svar kan vara mycket diskutabelt eftersom det skulle vara baserat på teologiska begrepp som möjligheten att människor föds skadliga eller blir skadliga genom livets inflytande.

Referenser om du vill bestämma själv:

Reinkarnation: Återfödelseprocessen

Forumdebatt

1
  • 2 På en sidoteckning skulle det ha varit ett mycket konstigt avsnitt om det var en separat rättegång