Anonim

DJ Kool - Låt mig rensa halsen

Philly the Kid är huvudpersonen i den ursprungliga nätanime, Cannon Busters (YouTube-trailer), som har tatueringar på kroppen.

Kommer Philly the Kid att dö när han inte har mer hud att tatuera? Vad händer då? Kommer han att dö permanent?

1
  • Jag håller med om det mesta som har sagts om Phillys förbannelse, men jag tror inte att han kan dö av ålderdom heller. Han gör många kommentarer om att vara odödlig och om att inte vilja spendera sin odödlighet på vissa sätt, vilket leder till en slutsats att han kommer att leva för evigt.

Jag tror inte att hans förbannelse baseras på hur mycket hud han har kvar att tatuera, jag har inte en bra anledning till varför, utöver det faktum att han inte verkar att bry sig om att hans dödsantal nästan fördubblades under händelserna under säsong 1. Jag vet att Philly vanligtvis är ganska otrevlig och oansvarig, men jag tvivlar på att han inte åtminstone skulle slå ett öga om han trodde att det fanns en chans att han kunde permanent dö snart.

Eftersom det ser ut som att han åldrades sedan han först fick sin odödlighet, skulle jag säga att hans bästa satsning vid döden är att dö av ålderdom.