Anonim

Jag skulle vilja veta hur mycket Kazusa älskar Haruki i både anime och visuell roman. Jag mår dåligt eftersom hon tog ett plan och lämnade.

1
  • Välkommen till en värld av tvetydiga slut.

Ja, Kazusa älskar Haruki djupt.

Innan jag svarar på frågan måste jag säga att jag skulle rekommendera att läsa mitt andra svar på Setsunas kärlek till Haruki eftersom det hjälper till att förstå detta svar bättre (spelet är ju en kärlekstriangel):

Hur mycket älskar Setsuna Ogiso Haruki i White Album 2 anime och visuella roman?

När det gäller din fråga om varför hon flyr beror det på Harukis obeslutsamhet.Ändå säger hon till honom att inte säga något till Setsuna om att de sover tillsammans eftersom hon vill att han ska vara nöjd med henne. Hon säger också i det visuella att hon säger att hon hatar svek så att hon hatar sig själv.

Efter att ha läst den visuella romanen är några av resonerna som bevisar att Haruki är personen Touma älskar mest:

  • Hon kommer att ljuga, fuska, förstöra allt och förråda någon. Kasuza skulle gärna aldrig spela musik igen om det innebar att hon kunde få Haruki. I Coda visar Kazusa att hon gärna skulle förstöra sin hand [avsluta sin karriär som pianist] om det innebar att ha Haruki.

  • När Kazusa lämnade Japan i inledande kapitel sa Setsuna till Haruki att hon skulle kunna ersätta Tuma. Efter desperat att ha förföljt honom i tre år och gråt varje gång hon misslyckades får Setsuna äntligen börja träffa honom. De närmaste två åren med honom fick henne att bli lika glad som hon någonsin varit. När de två åren har gått återvänder Kazusa till Japan. Efter mycket lidande utan Haruki är hon mer beslutsam den här gången och på sin väg förstör Kazusa Setsunas liv genom fullmakt genom att tvinga sin fästmö Haruki att bryta upp med henne och be honom att flytta med henne till Europa.

  • Hon vill att Haruki ska vara lycklig: I inledande kapitel efter att Haruki inlett ett officiellt förhållande med Setsuna, låtsas Kazusa vara glad för att inte oroa honom. Harukis sena bekännelse till Kazusa får henne att avslöja att det är en mardröm för henne att ha Haruki till hands men aldrig kunna få honom. I Coda erkänner Kazusa att hon aldrig kan bli kär i någon annan än Haruki, att hon alltid kommer att älska honom och att ha honom är hennes dröm.

I spelet om Haruki två gånger båda tjejerna springer Kazusa iväg för att bara Setsuna kan läka hans hjärta:

Nej! Du blir den mest eländiga !; Bara hon kan läka dig, jag kan inte.

Å andra sidan, om han bryter ordentligt med Setsuna och han inte kommer att ha några ärr, gifter sig de båda och blir alienerade från Setsuna. Kazusa säger:

Jag har blivit den lyckligaste flickan i världen; Det är det bästa som någonsin har hänt i mitt liv. Verkligt

Samtidigt säger hon också att även om det gick på bekostnad av att hennes vän blev den "mest eländiga tjejen i världen" (uppenbarligen Setsuna) känner hon fortfarande enorm lycka.

Touma älskar Haruki, det är ett tydligt faktum. I själva verket mer än någon annan person. Hon säger själv i Coda att hon inte kan älska någon annan.

I inledande kapitel säger Setsuna: "Kazusa har ögon bara för dig"

I inledande kapitel säger Kazusa till Haruki: "Jag kan aldrig få dig, ändå vill du att jag ska stanna kvar för alltid? Den här mardrömmen var din idé?"