Anonim

Phantasy Star Online 2- Lobbyn

Jag har precis avslutat Claymore-mangan. Clare och Raki stannar tillsammans i slutet av berättelsen. Jag är säker på att de ska gifta sig.

Jag har en fråga om de två. Vi vet att kvinnliga Claymores är halvmänskliga och halv Yoma-hybridkrigare, men i mangan berättar de aldrig om kvinnliga Claymores kan föda barn.

Skulle Clare kunna bli gravid för Raki?

2
  • Jag tror att sannolikheten är femtio-femtio. XD
  • Avslöjar inte denna fråga lite för mycket om historien och slut?

Jag tror att Clare skulle kunna. Eftersom hon inte är halv yoma, utan en tredje, har hon en större chans att bli gravid än den genomsnittliga krigaren skulle göra. I mangan kan troligen släktingar reproducera sig ändå. Det skulle innebära att yoma kan reproducera men förmodligen inte på grund av brist på nödvändighet.

(Dragon-kin är de varelser som organisationen använde för att göra människor till yoma. Yoma, som ni vet, är de varelser som används för att göra krigarna i organisationen.)

Ärligt talat, även om hon var en genomsnittlig krigare, tror jag att hon skulle göra det. Krigare tenderar inte att ha relationer på grund av hur människor ser dem och de enda män de skulle möta är manliga väckta varelser bortsett från banditer; som vi såg med Teresa. De har också mycket psykisk sjukdom och emotionellt trauma; Ophelia till exempel liksom Priscilla. De tenderar att vara känslomässiga eller så känslomässigt instabila att det alls kan vara mycket svårt att bilda relationer.

Låt oss inte heller glömma att de har ett stort "sår" som går från halsen till ljumsken och kanske inte ens kan bära ett utan att bokstavligen dela sig i hälften. Clares stängdes tillfälligt när hon kom in i The Destroyer, men hon var tvungen att sys ihop när det dykt upp igen.

Så det verkliga problemet är inte om hon kan bli gravid, det är om hon kan bära ett barn på lång sikt utan att ha riktiga problem.

Jag tror nog inte.

Det här svaret innehåller mangaspoiler (längre än anime)

I kapitel 15 bakhålls Teresa av banditer som vill våldta henne. Hon öppnar sina kläder för att avslöja något hemskt för de män som sedan går tillbaka.

Senare ser vi en kropp med ett stort ärr i mitten. Förmodligen är detta relaterat till vad Teresa har visat banditerna - eftersom hon antydde att det var en egenskap som delades av lerjord.

Ref

Ärren är antagligen ett tecken på deras kropps omvandling med youma kött, och att vara så grundlig att det inte skulle överraska mig om livmodern som andra normala organ saknades.

I ett skede finns ett väckt väsen som har fångat lera och vill att de ska vakna - förmodligen oförmögna att föda upp sitt eget spawn. Eftersom väckta varelser är före detta leror, kommer deras anatomi att vara ungefär lika.

1
  • 6 Vid ungefär samma tid som snittet / ärrbilden förklaras det att medan Claymores är ganska bra på att läka och regenerera sig själva (vissa mycket mer än andra), kan ingen av dem läka hela kroppssnittet som var gjord för att implantera yomaköttet i dem. Så de går alla runt med sin överkropp permanent skuren öppen, med stygnen ett försök att stoppa insidan från att spilla ut massor. Eventuellt kan en viss mängd slem och liknande sippra ut oavsett vilket ökar dess motbjudande utseende. Jag kan inte tydligt komma ihåg om livmodern uppfostrades under detta.

Jag noterade att när Clare först gick i strid med ett uppväckt varelse med Deneve, Miria och Helen, nämnde Helen hur Raki "... kunde inte vara en av hennes egna ..." med hänvisning till Clare, som kan tas som Clare kan inte få barn, och på grund av att Helen var så säker på att fakta var att Raki inte var Clares son, får det dig att tro att det är ett drag som delas mellan Claymores. Clare kan dock vara ett speciellt fall på grund av att det bara är en fjärdedel Yoma, istället för en halv Yoma.