Anonim

Litepipe P - Den kompakta och mångsidiga flertalangen

i Final Fantasy IX, Gardland använder Soulcage för att separera Gaian och Terran-själar från själscirkulationsprocessen med Gaian Souls som stoppas och matas ut ur Iifas rötter som dimma medan Terran Souls får fortsätta med processen.

Nu är det uppenbarligen att ersätta varje Gaian Soul med en Terran Soul i processen en lång process varför Garland behövde Kuja och Zidane för att skapa konflikt för att påskynda det, men processen har pågått i tusentals år och enligt wiki Terran flora och fauna dyker redan upp

För 1000 år sedan placerade Garland Soul Divider vid Iifa-trädets bas för att kasta bort Gaian-själarna och ersätta dem med Terran-sådana och därmed långsamt återställa Terra. Terran flora och fauna började återuppliva på Gaia eftersom det äntligen återhämtade sig från förstörelsen som hände i kölvattnet av den misslyckade fusionen. De kasserade Gaian-själarna skickades av genom trädrötterna till kontinenten där vid denna tidpunkt en civilisation hade bildats.

Soruce: Terra> Berättelse> 1000 år sedan - Terran-själarna börjar sin restaurering (första stycket)

och i Gaia har vi andra arter som Burmecian som Freya och Puck och vilka arter Baku och Doctor Tot som helst.

Så jag undrar, är de olika icke-monsterarterna på Gaia ett resultat av att Terran Souls ersätter Gaian? som att säga att vissa av arterna på Gaia i spelet är faktiskt Terran-arter? i så fall vilka arter (eller människor) är egentligen Terran? (Exklusive det uppenbara, Kuja, Zidane, Garland och Mikoto)