Anonim

Alla 7 syndar RANGERADE från svagaste till starkaste! (Uppdaterad) | Seven Deadly Sins / Nanatsu no Taizai

Jag vet att Gowther är en av Seven Deadly Sins, men i senare manga avslöjas att han också är ett av de tio budorden.

Så, sedan när han har blivit en av dem? Gick han med i tio bud efter eller innan han deltog i Seven Deadly Sins?

5
  • Jag vet inte vilken del som kan vara spoiler för anime, för nästa säsong av denna anime är fortfarande kommande evenemang. Så gärna lägga till spoilertaggar.
  • Jag känner inte till något annat material där ute, men utifrån vad jag känner till mangan är denna del fortfarande obesvarad och kommer troligen att besvaras i de kommande kapitlen när vi vet mer om de tio kommandona, deras relation till meliodor och krigshistoria i allmänhet.
  • Före de sju synderna. Dreyfus har letat efter honom. Det uppgavs när han kämpade mot de två gamla dudesna.
  • @ ton.yeung två gamla killar ...?
  • Hela poängen med avslöjandet var att Gowther var ett tio bud, men detaljer om vilket bud han var, liksom när han var ett och hur han förlorade den makten har ännu inte avslöjats.

Det har redan gått 3 tusen år med hänsyn till de aktuella händelserna när de tio budorden kämpade för sin ras och besegrades och förseglades bort. Meliodas själv som demon var definitivt inblandad och bevittnade allt. Han har levt i alla dessa tusentals år.

The Seven Deadly Sins bildades mycket mer nyligen. De sju dödssyndorna var en oberoende grupp riddare som betjänade kungariket Liones. Så det är uppenbart att de har funnits ett tag men bara under Liones tid.

Gowther avslöjades nyligen för att vara en docka skapad av en stor trollkarl. Meliodas är en demon. King är en älva. Diane är en jätte och Ban är en odödlig.De förklarar varför de har så lång livslängd. Men Escanor och Merlins sanna natur har inte avslöjats ännu.

Konungariket Liones grundades troligen mycket senare efter att de 10 buden hade besegrats. Några av karaktärernas bakhistorier har avslöjats innan de gick med i The Seven Deadly Sins. Ban och Diane till exempel. De har visat sig vara i sina yngre år och lever i ungefär samma tidslinje som den nuvarande utan demoner. Så det är säkert att anta att The Seven Deadly Sins skapades ganska nyligen jämfört med tusentals år.

Gowther avslöjas som "Gowther den osjälviska" av de 10 buden. Han förlorade sina minnen på grund av sin osjälviskhet. När han gick med i syndarna hade han inga minnen från sitt förflutna. Det betyder att han måste ha varit en del av de tio budorden innan han gick med i syndarna.

Det är dock oklart om han var en del av de tio budorden tillbaka när de besegrades för 3 tusen år sedan eller blev en del av dem efteråt som Fraudrin. Om Gowther var en del av de tio buden då, vet Meliodas förmodligen om honom och har inte avslöjat sanningen för någon hittills.

UPPDATERING: En del av Gotherers förflutna avslöjades för King och Diane av Gloxinia, den tidigare älkkungen och Dolor, den tidigare jättekungen. Gowther själv var en del av de tio buden långt innan kriget mellan klanerna till och med började. Men han hade fängslats av demonkungen. Gowther vi känner är bara en docka skapad av den verkliga Gowther, släppt ut i den verkliga världen för att vara hans ögon och öron.

Tja i det sista avsnittet säger han: "Jag är Gowther av de sju dödssynderna, gnistrar." Sedan direkt därefter säger han: "Jag är Gowther av osjälviskhet av de tio budorden, gnistrar." Så ja, han är, jag tror att hans bud är att om du är osjälvisk förlorar du ditt minne.

Det var de sista orden i säsong 3, så det lämnade oss på en stor klippvägg.

Verkligen är Gowther namnet på en demonmage som erkändes cirka 500 år före det heliga kriget. Han blev ovilligt en del av de tio budorden.

Men för närvarande har Gowther varit ur drift ett tag nu, så de satte helt enkelt Fraudrin in som en ersättning för den verkliga Gowther. Fraudrin har inget riktigt bud och sågs i anime med dockan Gowther, när dockan Gowther berättar för Fraudrin att Melodis har förrått demonrasen. (Och Fraudrin var freaking out)

Doll Gowther skapades för att vara ögonen och öronen för trollkarlen Gowther när han återfick sin makt, men jag känner att dockan Gowther har ett eget sinne.

Det finns inga bevis för den här nästa teorin, men jag tror att hela anledningen till att Gowther gick med i De sju dödliga syndarna var att försvaga deras styrkor så att demon Gowther kunde nå Meliodis snabbare.

Så svaret på din fråga är ... Han blev ett av de tio budorden långt före det heliga kriget (Demon Gowther). Så dockan Gowther är bara ett fartyg för honom att se vad som händer, så Doll Gowther gick med i de sju dödssynderna, som demonen inte gjorde, så Gowther som är en docka är mer ett verktyg för de tio budorden. (Jag hoppas verkligen att det hjälpte dig. Hej nu!)