Anonim

Wreck-It Ralph Trailer (Disney Movie Trailer HD)

I slutet av det 19: e avsnittet av Döda la Kill, det meddelas att ytterligare avsnitt förhandsvisningar kommer att flyttas till online.

Hej alla! Jag har sorgliga nyheter till dig idag! Detta blir den sista förhandsvisningen för TV-sändningen av denna show! Från och med nu kan du ställa in webbförhandsgranskningarna!

Det verkar som att huvudpartens varaktighet inte ökas så mycket för det 20: e avsnittet, så det enda skälet till att jag tror att det här är är att locka tittare till animeens officiella webbplats och eventuellt haka dem på någon annan anime från samma TV-kanal eller produktionsstudio.

Varför hände det här?

7
  • Produktion gör ibland detta med korta tidsfrister. Ibland är inte tillräckligt med nästa avsnitt färdigt (inte tillräckligt med för att slutföra arbetet) och detta ger dem lite mer tid att polera upp saker.
  • Om det bara flyttas från TV till en webbplats kommer det fortfarande att animeras, så ...
  • Kanske för att lägga till mer körtid för själva serien. De har bara så många minuter.
  • @noko om det bara var för det. Istället tog meddelandet om att flytta förhandsgranskning till online ungefär samma tid som den faktiska förhandsgranskningen vanligtvis gör.
  • @ user1306322 Inte för det ena avsnittet utan för de senare.

För att främja den inkommande anime.

Uppenbarligen har animeism (ett japanskt anime-programmeringsblock på MBS på sen kväll) - och i den utsträckning som anime produceras av MBS - en rutin att helt klippa / förkorta nästa avsnitts förhandsvisningar med 15 sekunder för att främja inkommande anime när det närmar sig slutet.

I det här fallet, sedan Döda la Killnästa avsnitts förhandsgranskningar var 15 sekunder långa, de klipptes helt och ersattes av PV för Riddle Story of the Devil sedan avsnitt 19 av 24 (se Wikipedia-listan i block B2). Eftersom de hade arbetat med nästa avsnitts förhandsgranskningar skulle de också bli bortkastade om de inte hade visat dem någonstans (t.ex. officiell webbplats).

Ett annat exempel är Hozukis Coolheadedness som hade 30 sekunders förhandsgranskning av nästa avsnitt. I så fall förkortas de till 15 sekunder och fortsätt sedan med Sidonia riddares 15-sekunders PV.

Slutligen, även för icke-anime-anime, men producerad av MBS som Magi, det påverkas också. Deras 15-sekunders nästa avsnitts förhandsgranskningar blev helt klippta för att visa 15-sekunders PV för Haikyu !!


förhandsgranskningar återupptogs i senare avsnitt!

Detta är bara en teori eftersom jag inte har tillräckligt med information för att göra en slutsats, men om den inte simuleras eller på annat sätt på streamingwebbplatser som hade mer flexibilitet i tidsarrangemang, kan nästa förhandsgranskning läggas till manuellt från den officiella webbplatsen.


Källa:

  • matome blogg (japanska)
  • Yahoo! Chiebukuro (japanska): 1, 2