Anonim

Obito

När Sasuke först aktiverade Susanoo med 2 MS liknade den inte riktigt Complete Susanoo. Men när Obito gav Kakashi sina ögon aktiverade han Komplett Susanoo. Varför tog det så lång tid för Sasuke att aktivera Complete Susanoo.

2
  • Om du vill göra en perfekt Susanoo så fortsätt. Kanske planerade Sasuke inte ens att göra det till en perfekt Susanoo. Du behöver inte Rinnegan för att göra någon typ av Susanoo, du behöver bara båda Mangekyou Sharingan.
  • Jag tror att mitt svar här kan svara på din fråga. anime.stackexchange.com/q/36148/18881

När en användare väcker Mangeky i båda ögonen, eller förmågan hos båda ögonen, kan de utföra Susanoo.

Sasuke kunde göra en "perfekt" Susanoo när han fick förmågan hos båda ögonen. En sannolik anledning till att han inte använde den direkt kan vara det faktum att Susanoo använder mycket chakra och han kanske sparar sitt chakra.

Mangeky Sharingans förmågor dränerar en stor mängd chakra när de utförs.

Källa

  1. Mangekyo Sharingan
3
  • Det kräver förmodligen också träning. Vi vet att Sasukes Susanoo förändrats flera gånger, och ibland har den skrivit över den gamla formen som aldrig sågs igen. Medan han förmodligen hade potential att låsa upp det när han fick 2 MS, kunde han förmodligen inte gå längre än pansar utan mer kraft och träning. Kakashi medgav också att Mangekyou Sharingan förstärks av makt med sex vägar (obito är 10 svansar jinchuriki), som Sasuke också fick (av Hagoromo själv) innan han använde perfekt Susanoo
  • Dessutom kunde Madara producera en perfekt Susanoo utan Rinnegan, i sin kamp med Hashirama.
  • Susanoo har sina egna utvecklingsstadier men vi måste komma ihåg att varje utvecklingssteg behöver en enorm mängd chakra för att åstadkomma. Med tanke på det faktum att Kakashi är en riktigt skicklig ninja, kunde han göra en komplett Susanoo genom att kopiera hur Sasuke manipulerade sitt chakra; trots allt är han en kopi-ninja. Han hade de färdigheter han hade kunskapen. Ganska säker på att han kan få den till slutlig form

Denna perfekta susanoo är endast tillgänglig för dem som perfekt behärskar mangekyou sharingan. Kakashi hade fördelen att behärska det ena ögat medan obito behärskade det andra och när obito dog och lånade ut dessa ögon var det som om både obito och kakashis erfarenhet tillämpades och som suga, de var bara tvungna att väcka susanoo i det tillståndet, medan sasuke var tvungen att bemästra inte bara hans förmågor utan också itachis för att väcka det perfekta tillståndet i susanoo, i huvudsak behöva behärska två par susanoo. Och intressant faktum, att det visar att oavsett personen, så länge en mangekyou-sharingan implanteras, kan de uppnå den eviga mangekyou-sharingan, eftersom den perfekta susanoo sannolikt skulle blinda användaren av en vanlig mangekyou-sharingan direkt om vi inte talar om det rena Sharingan av Hagoromo och Indra. Eller så kan de redan vara blinda vid den tidpunkten på grund av att träna mangekyou som kräver regelbunden användning.

1
  • 1 Intressant faktum, din kommentar om den eviga Mangekyou Sharingan är fel. Vänligen gör din forskning.