Anonim

Det faktiska namnet på C.C. eller C2 har varit ett ämne på nätet eftersom ingen förutom författaren vet det. Men av någon anledning dyker namnen "Elizabeth" och "Cecaniah Corabelle" upp. Nu är frågan, varför Cecaniah Corabelle?

Jag kan förstå varför "Elizabeth" kan föreslås; det var ett vanligt namn vid den tid och plats i Europa där C.C bodde.

Men "Cecaniah" är ett ganska ovanligt namn och jag kunde inte hitta det någonstans. Så varför skulle hon heta Cecaniah Corabelle? Finns det något som tyder på ett sådant namn? Var började denna teori?

2
  • 5 Cecania och variationer av det är ett tyskt kvinnligt namn som betyder fri / frihet. Cora är av grekiskt ursprung som betyder jungfru, variationer av det är Corabella, Corabelle, Corri, etc. Det finns inga källor för att bekräfta påståenden om något annat officiellt namn för CC än hennes initialer.
  • Är den här formen manga?

Jag tror att hennes förnamn är vitt: Cilla och andra namnet är snö: Chan, Chilali, Chilam,

Anledningen till att jag tror det är avsnitt 11 när han säger hennes namn tre gånger så kommer Kallen och han säger: "Snow is white white snow is pretty". Du hör två droppar vatten och hennes berömda citat talar om snö och vitt. Så min slutsats är att hennes namn ska ha vit, snö, vacker (snövit) (vit snö)

Och jag tror att det är vit snö eftersom jag inte tror att författaren kommer att namnge henne snövit.

1
  • Jag tror inte att Kallen dyker upp medan de var i grottan och Lelouchs samtal om Snow var efter att han och CC lämnade, en efterkommentar till CC: s kommentar om att fråga om han visste varför Snow var vit (efter Lelouch Geass JLF Watchman ) säger för att det är glömt att det heter, som hon har. Lelouchs efter kommentar var att trots detta är Snow fortfarande vackert (i förlängningen säger att C.C är vackert)