Anonim

父 ち ゃ ん の 側 で 騒 が し く 遊 び め る 兄弟 ゴ リ ラ G️Gorilla 【京 都市 動物園】 De två sönerna spelar bullrigt bredvid sin avslappnande far.

Goku försökte besegra Jiren med en Super Saiyan Blue Kaioken x20 och han misslyckades. Sedan bestämde han sig för att använda sin bästa teknik, Genki Dama för att besegra honom. Man skulle tro att Genki Dama måste vara starkare än Super Saiyan Blue kaioken x20, men i andra hand, var fick han energin ifrån? De var omgivna av tomrum, och de enda kraftfulla krigare som vi ser att ge kraft till Goku är Freezer, 17, Gohan och på en lägre nivå Piccolo och 18 (Krilin, Tien och Roshi bidrag skulle vara minimalt).

Hur stark var Genki Dama Goku gjord för att besegra Jiren?

Ärligt talat kan vi inte riktigt mäta hur stark den är för att vi inte exakt vet hur mycket energi dessa krigare bidrar till andebomben. I den bemärkelsen var ingen av kämparna trötta eller ute av energi efter att ha bidragit till Andebomben. Dessutom saknade det i huvudsak energin hos Universe 7: s 2 starkaste kämpar "Goku och Vegeta".

Logiskt är det inte meningsfullt för Spirit Bomb att vara starkare än Super Saiyan Blue Kaioken Goku eftersom Spirit Bomb skulle behöva vara på en universell nivå om så vore fallet och den enda fighter som bidrog med tillräcklig energi för att kategoriseras på en universell nivå, skulle vara Frieza (ändå var han i sin slutliga form som inte är universell). Om du skulle överväga SSJG Goku från Battle of Gods arc på en universell nivå, skulle du i princip kunna överväga Gohan med sin fulla kraft att vara runt den nivån, även om han inte var i sin ultimata form när han bidrog med energi.

Så i huvudsak tror jag att temat för attacken var mer eller mindre i linje med, "Eftersom jag inte kan besegra dig själv är detta en kombinerad attack från hela Universum 7".

För plottets skull fick de attacken att se extremt kraftfull ut eftersom till och med förintelsens gudar i varje universum blev förvånad över denna maktnivå.

Även om jag personligen inte håller med den här linjen och tycker att det logiskt inte är meningsfullt, så långt showen går, Whis gör ett uttalande att Keflas kanske som en Super Saiyan rivaliserade andebomben. Kefla som Super Saiyan var ungefär samma nivå som Super Saiyan Blue Goku. Därför, baserat på det, bör spritbomben ligga runt den maktnivån.

4
  • lol, jag skulle göra en ny fråga om den linjen. Det skulle bevisa att Kefla är starkare än Vegeta Super Saiyan Blue Evolution och Toppo. Jag tror att inte bara Genki Dama bevisar det, utan också det faktum att hon kunde slå Goku Super Saiyan Blue Kaioken, när hon inte ens var i sin super saiyan 2-form
  • BTW, hon var ungefär på samma nivå än super saiyan blue kaioken, vilket är ganska kraftfullare än super saiyan blue ensam. Kanske blev Goku starkare efter att ha fått energi igen av Freezer, som en senkai-boost. Så Goku super saiyan blå kaiokenx20 mot Kefla skulle vara starkare än den han använde mot Jiren
  • @Pablo Egentligen är Kefla inte starkare än Super Saiyan Blue Kaioken. Champa upprepar ständigt det faktum att Goku var mycket utmattad och Kaioken belastar kroppen allvarligt. Goku's var alldeles för trött för att slåss och slutade svimma på grund av överraskningsparken. En utmattad SSJB Goku var mycket relativ till SSJ Kefla.
  • @Pablo Jag skulle inte säga att Kefla är starkare än SSJB + Kaioken * 20 Goku eller SSBE Vegeta och G.O.D Toppo. Om hennes SSJ var relativt en utmattad SSJB Goku / SSJ2 är två gånger SSJ och även om du tar hänsyn till raseriförstärkningen etc, måste hon vara flera gånger> än SSJ3-multiplikatorn för att ens kunna komma nära SSJB + KK * 20 Goku och SSBE Vegeta och GOD Toppo jämför med denna kraftnivå. Jag tror att de flesta tenderar att förbise det faktum att Goku var helt tömd innan denna kamp, ​​vilket är en av anledningarna till att Kefla hade överhanden.