Anonim

Gör dig redo med mig för FLARE Magazine | 70-talet franska Boho

Det finns ett par motsägelser.

Jag läser att Tamaki skapade det efter att han tappat sina spel i jordbävningen. Och han skapade Carnival Corpse för skojs skull.

Jag läser också att Hagire Rinichiro skapade den efter jordbävningen och efter att ha tagit över den gamle mans kropp. Den gamla mannen skulle vara den tidigare vinnaren av Carnival Corpse men hur är det möjligt om Carnival Corpse skapades först efter att Hagire tog över den gamle mans kropp?

Sedan är det frågan om när han tog över Totos kropp. I de senare kapitlen (50+) visar det Toto med sin ursprungliga personlighet och sina originalkläder (med västen och byxorna istället för klänningen som han bär nu) frågar varför han inte kämpar mot Wretched Egg och Hagire om att han ska ta över hans kropp.

Men första gången vi ser Toto under Gantas tid i DW verkar han redan ha bytt över sina kläder och personlighet (klädd i klänningen). Vi ser också den gamle mannen Hagire prata med Shiro.

2
  • Det kan hända att jag har fel, men det verkar som att det här ställs två orelaterade frågor: "Vem och när skapades Deadman Wonderland?" (titeln) och "När tog Hagire över Tokos kropp?" (frågan). Om de är besläktade, kan du förklara förhållandet med den ursprungliga frågan? Annars kan du skicka det som en separat fråga.
  • @AkiTanaka Om Hagire skapade Deadman Wonderland, vid vilken tidpunkt tog han över den gamle mans kropp och därefter Totos kropp? Det finns en motsägelse eftersom den gamle mannen och Toto skulle vara vinnare av Carnival Corpse (spelet i DW). En av återblickarna visar Hagire som den gamle mannen som säger att han vill skapa Deadman Wonderland.Så vilken kom först? Och migrationen från Old Man till Toto är ett mysterium eftersom det kan förklara den tidigare frågan. Är hans medvetande i båda kropparna under migrationen under en tidsperiod (dvs. i Hagire Original och Old man, Old man och Toto)?