Anonim

Den farligaste S Rank Jutsu som någonsin skapats i Naruto!

Eftersom Obito kan resa genom rymdtid undrar jag varför han inte bara teleporterade till alla dessa jinchuuriki? Han kunde sedan lätt ta dem till ett Akatsuki gömställe där deras kombinerade kraft kunde fånga dem utan att andra störde in.

6
  • Han måste veta var exakt Jinchuuriki är och ha den platsen markerad, annars skulle han inte kunna teleportera dit.
  • Tja, det skulle vara en bra start att teleportera till deras byar. Då är chansen stor att hitta dem där. Men vad mer än det okända var han hindrar honom från att göra det?
  • Jag får en känsla av att han kunde ha, även om det skulle ha varit väldigt svårt eftersom de båda är väldigt kraftfulla och ofta under bevakning, särskilt i byn. Han skulle inte kunna hålla dem tillbaka eftersom hans genjutsu inte skulle vara särskilt effektiv, så oavsett vad han skulle slåss om. Hans bästa hopp skulle vara när de är ute ur byn, men han måste först hitta dem och sedan faktiskt kunna bekämpa alla som bevakar honom också.
  • @ Ms. Steel Obito behöver inte markera platser för teleportering. Du förväxlar hans jutsu med 4: e Hokage's.
  • @AyaseEri kanske, men jag är ganska säker på att han till och med sa att han var tvungen att ha platsen markerad, annars kunde han inte teleportera dit.

Svaret är på grund av hans jutsu. Hans jutsu fungerar genom att flytta hela eller delar av hans kropp in i det andra utrymmet. Hans jutsu har en svaghet att ju större objektet han transporterar, desto längre tid behövs för honom att göra det. Detta noterades av Konan och nämndes under striden mellan Konan och Tobi när den senare skulle hämta Rinnegan från Nagatos lik. Om jag kommer ihåg rätt behöver han ungefär 5 sekunder för att flytta hela kroppen.

Lägg nu till en annan person i ekvationen så får du 10 hela sekunder innan han kan göra jutsu framgångsrikt. Tio sekunder bredvid en Jinchuuriki som vet att du kommer att döda honom. Det finns inget sätt att de bara kommer att sitta hårt och njuta av resan. Så det här gör att kidnappning av Jinchuuriki och slås på dem vid gömstället som du föreslår som en omöjlig sak att göra.