Anonim

Senkus far Byakuya var en av få personer som överlevde. Medan alla par visade sig ha avkomma visades det inte uttryckligen att Byakuya och Lillian också hade barn.

Det kan bero på ritstilen, men Kohaku och Ruri verkar ha ett mycket liknande utseende som Lillian (även om tusentals år redan har gått ...).

Så är det känt eller åtminstone antydet att de hade avkomma?

0

Tunga mangaspoilers framåt läs på egen risk:

I manga ch 45 frågar Kohaku om de är relaterade till vilka Senku svarar
att han och Byakuya INTE är blodrelaterade MEN de (han och byborna)
är hundratals generationer åtskilda så det spelar ingen roll.
Ja de hade barn, nej de är inte släkt med Senku.
(Observera att de inte specifikt visar att Byakuya och Lillian var tillsammans men
det fanns det redan gift paret och de visade Connie och Shamil gifta sig så mycket
förmodligen hamnade Byakuya med Lillian)

2
  • De saker du har nämnt verkar inte ge mycket stöd för den slutsatsen. Känner du till några definitiva fakta eller tips som kan stödja det, t.ex. från mangan eller något som mangaka sa?
  • Det finns också det faktum att när hon dog höll Byakuya ett barn som såg ut som Lillian.

Nej. De hade inte barn. Senkus far var en gammal japansk man och Lillian var en ung amerikansk sångare. Enligt alla perspektiv fanns det inget sätt för dessa två att möjligen träffas på ett sexuellt sätt. Hon har normer för blodig helvete. Mer bevis var att bybornas hårfärg var mestadels blonda och bruna vilket innebar att de alla var av ren europeisk härkomst. Till och med senku medgav att Kohaku såg ut som en utlänning. Om hon hade japanskt blod skulle hon inte se ut som ett blod alls. Senkus far var mestadels bara en gammal klok man som ledde barnen när de vuxna dog. Dessutom finns det inga bevis för att de ens hade barn. Den unga sångaren dog utan barn. Och även om senku sa att även om avkommorna och hans far var släkt på något sätt, skulle generationerna från varandra göra att det inte spelade någon roll längre. Men det var bara ett IF. Bevis visar inte att de hade några barn alls. Lägg märke till att forskarna var alla européer? hela showen är i stort sett en japansk pojke som visar upp vetenskap för européernas ättlingar som bokstavligen uppfann den vetenskapen och sprider den över hela världen. Det är ett sätt att skildra en falsk bild av att japanerna på något sätt är bättre än européer när det gäller innovationer.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser. Ange specifika anime-avsnitt och mangakapitel om det behövs.