Anonim

Obito Uchiha vs Kakashi Hatake | Bleach vs Naruto 2.5 | Q_BVN

Vi vet alla att Mangekyo Sharingan kommer att blinda användaren med tiden, eller hur? Och det enda sättet är att transplantera en uppsättning nya ögon från en nära Uchiha i dem och vinna Evig Mangekyo.

* Så jag undrar om den nya uppsättningen ögon inte kommer från Uchiha blodlinje. Jag menar, en normal person utan kekkei genkai? Vad skulle hända då? *

1
  • Men varför skulle en Uchiha göra det?

Jag antar att han borde kunna se men inte längre kunna använda Sharingan. Det är inte uttryckligen känt vad som aktiverar Sharingan i ett öga. Men det är mycket troligt att det är hårdkodat i en Uchiha-ögonkulor, eftersom en person som inte kommer från Uchiha-klanen kan använda Sharingan med hjälp av dessa ögon. Precis som Kakashi och Danzo till exempel.

Från samma logik bör en Uchiha kunna se att använda normala ögon från en annan person men inte längre kunna använda Sharingan. Förmågan är hårdkodad i ögonen. Försvagningen av synen vid överdriven användning av Mangekyo Sharingan skulle också upphävas vid normala ögontransplantationer. Precis som en normal ögontransplantation till en blind person.

4
  • 2 Definition av Sharingan: När en Uchiha upplever ett kraftfullt emotionellt tillstånd med avseende på en person som är värdefull för dem, släpper deras hjärna en speciell form av chakra som påverkar optiska nerver och förvandlar ögonen till Sharingan
  • 1 Som @JustDoIt sa, vi vet hur Uchiha får sin Sharingan. Min fråga till dig, varför sa du, "det är inte uttryckligen känt vad som aktiverar Sharingan i ett öga", om det sägs i både manga och anime?
  • Jag menade det som i vi inte vet om vad som orsakar Sharingan att aktivera med hänvisning till det inre arbetet i ett öga. Jag sa att det verkar vara hårt kodat i ett Uchiha-öga. Tänk på det här. Om något speciellt chakra av en Uchiha som aktiverar Sharingan och ett känslomässigt tillstånd är allt som behövs, kan en blind Uchiha helt enkelt få transplanterade normala ögon och aktivera Sharingan i dem, även om han antagligen skulle kunna börja om. Men det verkar som om de bara är efter Uchiha-ögonen. Det är förståeligt om de är ute efter evig delning. Som Madara. Han blev blind. [Fortsatt]
  • Han kunde ha använt ett vanligt par ögon. Jag menar att det är bättre att åtminstone kunna se än att ha ett par delande ögon som inte ens kan se. Men han tog bara sin brors ögon. Även om jag inte är medveten om hans bror gav dem villigt eller Madara tvingade honom. Att ha normala ögon transplanterade och väcka dela i dem verkar som en ganska enkel och enkel lösning för blindheten, men vi har aldrig sett den typen av saker. Får mig att tro att Sharingan inte kan väckas i Uchiha-ögon.