Anonim

Petless Abandoned Mineshaft Solo [Encounter + Fungal + Crystal]

Jag har sett rånare som bär halsdukar som är knutna till näsan och bär en stor väska på ryggen. Denna stil är mycket vanlig och används för att representera rånare som om det är en trop. Om så är fallet, vad heter plagget? Används den för smygande syften? Jag kommer för närvarande inte ihåg någon scen men det ser ut så här:

Det skulle vara en tenugui ( ), en tunn, ofta bomullshandduk som används för att torka bort svett på varma dagar. Eller torka händerna efter att ha tvättat dem. De används också som en form av huvudbonader eller halsduk på kalla respektive varma dagar. Men som huvudbonader används det oftare som huvudband, i motsats till bilden ovan.

I anime skulle detta sätt att bära en tenugui falla under Stealth Clothing. Vilket påpekar att det härstammar från gamla japanska romantiska metoder.

den härstammar från forntida japanska romantiska metoder. Unga ogifta kvinnor skulle inte vara alltför vänliga med unga män, och hembesök på natten var rätt ute! Så den unge mannen skulle bära en näsduk på det ovan nämnda sättet

Så ja, det har traditionellt använts som en form av papperstun förklädnad

1
  • 2 Tack för svaret. Jag undersökte och hittade två reddit-inlägg (här och här). Det står "Bandana du pratar om kallas" hokkamuri ". Den stereotypa tjuven du pratar om kommer också alltid tillsammans med en" furoshiki ", en stor handduk som används för att linda runt och bära saker" och "The (typiskt) mönster är "Karakusa moyou ( )" ".