Anonim

Davey Richards och Eddie Edwards Unikt förhållande till WWE

Denna fråga kan innehålla spoilers.

I kapitel 187 stod det att efter att Millennium Earl dödades återbefolkade de återstående tolv Noaherna världen - Det betyder att det bara fanns 13 Noa. Emellertid kallas Nea Walker "The 14th Noah". Var kom han ifrån?

6
  • Kanske räknades han inte som Noah för att han avskedades
  • @ChetterHummin: Men det var cirka 7000 år senare ...
  • Ah, min dåliga :) Jag har inte sett serien. Läs bara wiki ...
  • Om du räknar Bondomus (Jasdero / Devit) som en apostel / person, är Nea (den så kallade "14: e") den 13: e aposteln.
  • @Krazer: I kapitel 187 räknades Jasdero och Devit som två apostlar, om jag inte tar fel

Obesvarat i mangan från och med nu, men det är helt möjligt att det finns 14 Noah och Earl nämner bara 13 (inklusive sig själv) eftersom den 14 uppenbarligen ogillar Earlen, eftersom han vill avlägsna honom och ta hans plats. Kapitel 218 antyder att en "Mana D. Campbell" kan vara ansvarig för den 14: e existensen, även om jag inte riktigt kan kalla Earl i hans nuvarande sinnestillstånd en pålitlig källa.

Det kan vara möjligt att Millennium Earl försökte dölja existensen av den 14: e Noah från de andra så länge som möjligt, som tills de fick veta om Allen, jag minns inte att någon av dem nämnde något om den 14: e, och de kunde inte känna honom ännu eftersom han inte väcktes.

Det är dock alltid möjligt att det kan ha varit ett fel i översättning, men jag tvivlar på det, eftersom de officiella versionerna är, ja, officiella.

Om Millenium Earl dödades och lämnade nuvarande 12 Noah kvar, antar jag att en av dessa 12 är den nya Millenium Earl. Denna nya Millenium Earl säger att det totalt bara fanns 13, och det borde bara vara 13 av vad jag har sett i anime och manga. Så jag antar att den 14: e Noah, Nea, är reinkarnationen av den 1: a Millenium Earl, den som dödades av den andra Noah, och av den anledningen kom han tillbaka i en annan form som den 14: e så att han kan döda Millenium Earl och ta tillbaka sin plats som familjens chef. Riktigt dumt svar, bara gissning.