Anonim

Sarada Uchiha och Cho Cho vs Delta från Kara förväntningar!

Borutos Jogan kom instinktivt till och gjorde det möjligt för honom att känna "chakra-skuggorna" närhelst Nue läckte till och besatt någon.

Om Sarada hade väckt sin Sharingan tidigare, skulle hon ha kunnat se chakrat från Nues ägo? Eller stod det någonsin om bara Boruto Jogan kunde känna Nue?

Det finns en möjlighet att Saradas Sharingan kunde ha gjort det möjligt för henne att se Nues "besittningschakra". Jag har ännu inte läst mangan, men enligt vad jag förstår äger Nue människor genom att förstärka deras negativa känslor och läka av deras chakra.

En Jogan-användare

kan uppfatta flödet av chakra, vilket gör det möjligt för Boruto att se de synliga förändringarna i ens chakra, och på samma sätt spåra ett mål genom deras chakra. Jogan kan tydligt se chakras vägsystem och bestämma dess svagaste punkt. Det kan också se genom osynliga barriärer som ansluter mellan dimensioner.

Med hänsyn till att se eller känna de "Chakra Shadows", tror jag att en användare med en Sharingan kan, till viss del, se Chakra, eftersom Sharingan-användare

kan se chakra, ge det färg för att skilja det genom dess sammansättning och källa. Det kan se chakra genom vissa (men inte alla) hinder och upptäcka oegentligheter i en persons chakraflöde.

Även om du frågar mig, Borutos Jogan verkar likna mer Byakugan än Sharingan, särskilt när det gäller dess förmåga att också se chakras vägsystem och nyckelpunkter.