Anonim

SEPHORA VÅREN 2020 VIB REA HAUL

Vad viskar Motoko till Batou i slutet av den första serien?

(Spoiler framåt)

Det här är scenen där Motoko och Batou överfallas av sektion 9-utrotningstruppen. Motoko är det främsta målet och beordras att elimineras. Sniper på en helikopter skjuter Motoko i huvudet, men innan det märker Batou den röda lasersikten och varnar Motoko, som hon tyst svarar med frasen i fråga. Eftersom hon är väldigt lugn om allt detta antar jag att det är något i stil med "Survive".

Hon sa (na-a-ni, "Vad").

I Japan finns det ett TV-program på BS2-kanalen som heter BS (BS Anime Night Talks), och den 26 februari 2009 talar det om Ghost in the Shell: Stand Alone Complex.

När det gäller den scenen avslöjade den ursprungliga storyboardet att hon skulle säga "na-a-ni". Med kallt uttryck överförde inte major Kusanagi någonting till Batou ens i den situationen. Toshio Okada (anime-producent och medgrundare och tidigare president för Gainax) svarade med S ("Hon är en mycket sadistisk tjej, va.")


Rolig fakta: innan denna information avslöjades teoretiserade många japanska fans att hon faktiskt sa (till-ke-i, "(Armbandsur)") för

hon försökte berätta för Batou att hon inte hade på sig en klocka, vilket betyder att hon var inte den verkliga majoren Kusanagi, bara en kroppsdubbel av henne.

Fanteorin stärktes också av närbilden av hennes handled efter den scenen (spoilerbild nedan)


Källa:

  • jademetals blogginlägg (japanska)
  • Yahoo! Chiebukuro (japanska)
1
  • Åh ja, jag märkte definitivt klockan, men trodde inte att hon skulle nämna det, som teoretiserat.