Anonim

THE BYRDS - EIGHT MILES HIGH - Fifth Dimension (1966) HiDef :: SOTW # 259

Under animeens andra säsong hålls flera medlemmar från den 104: e träningsregimen kvar utan utrustning och tvingas bära gatukläder. Det sägs att det berodde på att de misstänktes att ha titaner bland dem.

Hur kom de fram till denna slutsats?

3
  • medlemmarna i 104: e är mestadels flyktingar från första gången titan dök upp. så regeringen har inga solida uppgifter om deras förflutna. titanattacken var det perfekta tillfället för infiltration men de ansåg det inte förr eftersom det inte fanns någon prof titanväxlare.
  • Efter Annies fångst har förekomsten av titanväxlare bevisats. Människor började se att både Colossal Titan och Armored Titan har potentiella titanväxlare på grund av deras konstigt höga intelligens. Sedan Annie var en av dem var det mycket troligt att dessa två titaner var på det 104: e regimen.
  • anime.stackexchange.com/questions/41056/… Kan vara relaterat

Denna kvarhållande av de 104: e rekryterna började under de senaste sekunderna i det sista avsnittet av säsong 1, precis efter att dammet hade lagt sig

efter striden mellan Eren och Annie

Säsong 1, ep 25

Eftersom Annie hålls djupt under jord, närmar sig en grupp av de tidigare 104: e kadettkorpssoldaterna en okänd plats utan att veta om farorna som väntar dem.

I den här scenen bär de också vanliga civila kläder och ingen ODM-utrustning. Och som vi ser hålls de i början av säsong 2 på grund av titanspioners potential

Säsong 2, Ep 1

12 timmar före detta hålls de 104: e rekryterna vid en södra utpost i Wall Rose under misstankar om en Titan-spion bland dem

Före titanattacken i säsong 1 var idén om Titan Shifters okänd för en majoritet av befolkningen; väldigt få visste faktiskt om dem. I slutet av säsong 1 var båda de (för närvarande) avslöjade Titan Shifters från de 104: e rekryterna. Som Henjin och Nevious uppgav i kommentarerna var många av de 104: e kadetterna flyktingar från den första titanattacken och det fanns lite känt om deras historia.

I säsong 2, Ep 6, som inträffar bara tre dagar senare (enligt tidslinjen), visar det att

Eren tänker tillbaka till tolv timmar tidigare i Ehrmich-distriktet där Sashas rapport avslöjade att Reiner och Bertholdt var registrerade från samma region som Annie Leonhart.

Så baserat på denna information innehöll den 104: e kadetten 2 bekräftade och 2 misstänkta Titan Shifters. Med tanke på att 2 andra kom från samma region som en av Titan Shifters, och utan kunskap om hur många Titan Shiters det kunde finnas, var det bättre att isolera dem och sedan uppmärksamma specifika individer.