Anonim

T.Rone - Fuck You Love

Tja, jag pratar om Senpo: Inton Raiha och Senpo: Ranton Kouga. För att utföra dessa två jutsus måste man ha Sage of the Six Paths senjutsu. Det här är inte vanliga jutsus och jag tror inte att Madara någonsin har sett någon använda dem.

6
  • Han kan använda den för att Kishimoto lärde honom att göra det. : P
  • Detta skulle vara ett fall av "att ta emot gudomliga krafter". Du behöver inte öva eller kunskap på förhand för att använda en viss teknik. De nyligen fått befogenheterna introducerar sina drag för användaren själva.
  • @ EroS nnin Vad du sa där verkar vara ganska logiskt, men när du tänker på det fick Sasuke samma krafter, och ändå blev han mycket förvånad över sina nya Rinnegan-förmågor. Även Madara var, medan han borde ha känt den tekniken.
  • @Tobi: mer ljus kan kastas om detta ämne om du ger referenser. På det sättet blir det mycket lättare att tillhandahålla faktabeskrivningar eller belysa det.
  • Han kopierade Hasiramas bara för att kabuto förändrade sin kropp och placerade Hasiramas-celler. Det är den enda anledningen till att han kunde göra trästil. Du kan inte kopiera kekki genkais bara genom att använda visuell skicklighet!

Först vill jag citera detta från wiki:

Underrättelse om Madara Uchiha

Madaras årliga erfarenhet på slagfältet finslipade hans strategiska uppfinningsrikedom. Han kunde snabbt utforma ett antal tillvägagångssätt och kunde byta tillvägagångssätt omedelbart. Han kunde forma och verifiera alla teorier han kommer på med små detaljer. Förutom sin rena anpassningsförmåga, Madara var kunnig om ett stort antal individer och förmågor och kunde därmed identifiera tekniker när de användes och reagera med den mest lämpliga motsatsen till dem..

Betyder att han var kunnig och att han hade så mycket kunskap att han kan utföra olika typer av teknik genom att helt enkelt observera dem. Det råder ingen tvekan om att han var en av de slag med så stora observationsförmågor.

Det finns också en punkt som är värt att lägga märke till att:

Madara använder inte vissa tekniker mer än en gång

Du kanske också tror att att utföra den tekniken tar mer än ett års träning innan den kan användas i riktig kamp. Men Madara har stora chakrareserver som gjorde det möjligt för honom att slåss direkt i tjugofyra timmar innan han kollapsade. Han var skicklig i chakrakontroll eftersom han kunde utföra komplicerade tekniker med en enda handtätning. Detta beror delvis på att han ärvde Indras chakra.

Denna punkt är också värt att notera vilket förklarar lite om hur han kan utföra olika tekniker:

Han kan identifiera människor och deras krafter genom att känna deras chakra och bemästra de mäktigaste eldbaserade attackerna som finns: överväldigande eldströmmar, gigantiska moln av brännande aska och kraftfulla eldkulor formade som drakehuvuden, för att bara nämna några

Det finns få fler möjliga förklaringar som bevisar att Madara har några riktiga observationsförmågor:

  1. När Madara väckte sin Sharingan som barn med en tomoe i båda ögonen. Med kort ögonkontakt kunde Madara placera mål under genjutsu och förlama dem eller reläinformation.

Så när han kämpade brukade han samla tillräckligt med information om den teknik som hans motståndare använder. Du måste också notera att Madara var i så många slagsmål så tänk bara på hur mycket erfarenhet han har.

  1. Madara och hans bror Izuna var den första Uchiha som väckte Mangekyō Sharingan. Madara kände till andra användare av Mangekyō-tekniker och kunde också urskilja mekaniken i dessa tekniker med kort observation.

Så han kunde lära sig alla dessa tekniker med kort observation.

  1. Madara Uchiha noterade att Sharingan endast kan användas till sin fulla potential när båda ögonen är tillsammans.

Detta bevisar att han observerar allt noggrant.

Efter att ha lagt märke till alla dessa punkter råder det ingen tvekan om att Madara fick några allvarliga observationsförmågor och också försökte han alltid använda nya tekniker varje gång. Det kan vara sant att han kanske aldrig har känt till några få Jutsu och att han aldrig har använt den eller sett den någonstans men han kanske har observerat den och kanske har lärt sig om den nya Jutsu innan han har provat den.

Källa -

http://naruto.wikia.com/wiki/Madara_Uchiha

http://naruto.wikia.com/wiki/Rinnegan

http://villains.wikia.com/wiki/Madara_Uchiha

Kommer du ihåg tillbaka i början av naruto när Kakashi var "copy cat" ninja bara för att han hade Sharingan, och det uppgavs att Sharingan tillät en ninja att se en annans jutsu och kopiera den? Kommer du ihåg när Madara återupplivades med senju salvia blod och kunde göra hashiramas jutsu, trots att hon inte hade förmågan att någonsin göra det tidigare? Jag tror generellt att madara kunde göra vilken jutsu som helst han sett tidigare, förutsatt att villkoren var uppfyllda (rätt mängd jutsu, korrekt kontroll av naturen osv.), Eller åtminstone är det min gissning;).

2
  • 2 Ett svar med relevanta länkar och referenser är mycket mer värdefullt och ger definitivt mycket mer trovärdighet, särskilt eftersom ditt svar verkar vara en åsikt snarare än en analys.
  • 2 Även om det kan vara sant för Hashiramas fall har Madara aldrig kämpat mot Rikudou Sennin, och därmed finns det inget sätt han någonsin har sett Rikudous jutsus, vilket innebär att han inte har någon chans att kopiera jutsu.