Anonim

NEFFEX- Fel 🔥 [Copyright gratis]

Jag kanske inte uppmärksammade i klassen, men det verkar som om Jormungand är ett autonomt AI-system som förstör alla flygplan urskillningslöst när det har aktiverats. Det berövar alla flygresor urskillningslöst, även Koko. Det vore vettigt om det kunde lämna civila flygplan ensamma eller lyda deras operatörer.

Med vilka vapen tillämpar Jormungand "inga flygresor någonsin"? Angriper det även segelflygplan med låg höjd? Är det helt urskillningslöst, eftersom det förstörde alla flygplan på en gång? Kan Koko åsidosätta det?

Från Jormungand Wiki:

Dess syfte var att avsluta krig och vapenhandel genom att stänga himlen för alla flygresor. Om mänskligheten inte helt avskräcktes från krig skulle Jormungand också anpassas till att förneka resor till havs och land.

Hur Jormungand skulle kunna genomdriva förnekande från luften är okänt.

1
  • Regerar Koko själv?

Enligt vad jag förstod av förklaringarna i anime och manga, tror jag att AI skulle hacka in i flygplanens system och styrtorn och antingen omdirigera dem för att kollidera med varandra eller orsaka en funktionsstörning i själva plansystemen för att göra dem bokstavligen falla ut ur himlen vid aktivering och tillåta alla andra plan att ta av.